Yer
Trabzon
İyi sosyaller herkese. Bugün faturalı tarifemin son günü, paketimde 1000 dakika, 250SMS, 15GB internet mevcut ve güncel olarak 350TL ödüyorum. Şimdi ise aynı paketi 500 TL'ye önerdiler. Kullanımıma baktığımda ayda 400-500 dk. arası konuşmam ve 10GB internet tüketimim var. 500 dk. ve 10GB gibi bir paket bulamadım. Vodafone'a geçip tekrar Turkcell'e dönersem daha uygun alabilirim ama uğraşmaya pek vaktim yok ve telefon işim gereği lazım oluyor. Vodafone'a geçemem çünkü köyde çekmiyor, Trabzon'un merkezinde bile doğru dürüst çekmiyor. Sizce aynı paketimden devam mı etmeliyim yoksa yeni bir tarifeye mi geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller herkese. Bugün faturalı tarifemin son günü, paketimde 1000 dakika, 250SMS, 15GB internet mevcut ve güncel olarak 350TL ödüyorum. Şimdi ise aynı paketi 500 TL'ye önerdiler. Kullanımıma baktığımda ayda 400-500 dk. arası konuşmam ve 10GB internet tüketimim var. 500 dk. ve 10GB gibi bir paket bulamadım. Vodafone'a geçip tekrar Turkcell'e dönersem daha uygun alabilirim ama uğraşmaya pek vaktim yok ve telefon işim gereği lazım oluyor. Vodafone'a geçemem çünkü köyde çekmiyor, Trabzon'un merkezinde bile doğru dürüst çekmiyor. Sizce aynı paketimden devam mı etmeliyim yoksa yeni bir tarifeye mi geçmeliyim?
Türk Telekom asla olmasında.

Turkcell'e geçilmemeli. Çok iyi çekiyormuş falan hikaye. Bu fahiş fiyatlarla en ucuz ne bulursanız ona geçin. Benden size tavsiye aynı operatörde 1 yıldan fazla durmayın. Kendi müşterilerini kazıklayıp yeni müşterilerine kampanyalar sunan operatörler bunlar. Turkcell benim kullandığı aynı tarifeyi yılbaşı kampanyası adı altında yeni müşterilerine %50 indirimli sundu. Bunların hepsi dolandırıcı.

Turkcell'e geçilmemeli. Çok iyi çekiyormuş falan hikaye. Bu fahiş fiyatlarla en ucuz ne bulursanız ona geçin. Benden size tavsiye aynı operatörde 1 yıldan fazla durmayın. Kendi müşterilerini kazıklayıp yeni müşterilerine kampanyalar sunan operatörler bunlar. Turkcell benim kullandığı aynı tarifeyi yılbaşı kampanyası adı altında yeni müşterilerine %50 indirimli sundu. Bunların hepsi dolandırıcı.

Evet orası öyle ama çekmiyor. Şu an dediğinizi gibi bana 500TL'ye verdiğini Turkcell'e geçenlere 260TL'ye veriyor yarı yarıya fark ediyor. Sanırım akşama BİMCELL'e geçip oradan da Turkcell'e geçiş yapacağım. Fark az olsa uğraşmayacaktım ama çok var.

Çekmiyor ustam ya :). Biz hafta sonları genelde köylerde yaylalardayız kampa vs çok gidiyoruz.

1757403370506.webp

İyi sosyaller herkese. Bugün faturalı tarifemin son günü, paketimde 1000 dakika, 250SMS, 15GB internet mevcut ve güncel olarak 350TL ödüyorum. Şimdi ise aynı paketi 500 TL'ye önerdiler. Kullanımıma baktığımda ayda 400-500 dakika arası konuşmam ve 10GB internet tüketimim var. 500 dakika ve 10GB gibi bir paket bulamadım. Vodafone'a geçip tekrar Turkcell'e dönersem daha uygun alabilirim ama uğraşmaya pek vaktim yok ve telefon işim gereği lazım oluyor. Vodafone'a geçemem çünkü köyde çekmiyor, Trabzon'un merkezinde bile doğru dürüst çekmiyor. Sizce aynı paketimden devam mı etmeliyim yoksa yeni bir tarifeye mi geçmeliyim?

Ugrasmak derken şubeye gidip geliyorsun hocam, numara taşıma kampanyalarına bak kararını ver.