Gitmeye zamanım kalmıyordu en basiti BİM geldi marketten 2 Dk'da yapılıyormuş. Mecbur orayı tercih edeceğiz.

Evet hocam 10 GB datayı Turkcell 400 liraya veriyordu BİMCELL'e geçirdik geçtiği gibi Turkcell'e tekrar başvuru yaptık 10 GB paketi Turkcell'de 200 TL gibi komik bir rakama aldık 1-2 ay falan oluyor kampanya zamanları inanılmaz kampanyalar geliyor.

3 büyüklerin hepsi bence aşağı yukarı aynı çekiyor. Tamamen fiyat odaklı bak. Küçük farklar varsa Turkcell daha iyi olabilir. Onlar dışında BİMCELL'in fiyatları da fena değil özellikle düşük paketlerde. Netgsm geçen sene almıştım 1 ay kullanamadım. Hiç çekmiyordu şimdi nasıl bilmiyorum.

Turkcell'e geçilmemeli. Çok iyi çekiyormuş falan hikaye. Bu fahiş fiyatlarla en ucuz ne bulursanız ona geçin. Benden size tavsiye aynı operatörde 1 yıldan fazla durmayın. Kendi müşterilerini kazıklayıp yeni müşterilerine kampanyalar sunan operatörler bunlar. Turkcell benim kullandığı aynı tarifeyi yılbaşı kampanyası adı altında yeni müşterilerine %50 indirimli sundu. Bunların hepsi dolandırıcı.

Hocam doğru söylüyorsun, ben de Turkcell'i hiç sevmiyorum ama altyapısı iyi. Yakınım TTNET kullanıyor, aynı şehirde olmamız rağmen konuşamıyoruz. Acil bir şey olduğunda telefon gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'da bir ara her şey sınırsız 1500TL gibi bir rakam vardı. Aslında mantıklı ama ne kadar doğru orası tartışılır. Bir de ek olarak galiba sınırsızda internet paylaşımı 15GB sınırı vardı. Hala aynı mı bilemiyorum. Sonuç olarak sınırsız olarak sunulan şeyde bile illa kota veya engel koyuyorlar. Belki ben sınırsız hakkımı cep telefonumdan PC'ye bağlayıp kullanım sağlayacağım. Tuhaf ama yine de böyle bir şey olduğunu belirtmek istedim. Şimdi kontrol ettim yazmadan önce de 80GB olarak değiştirmişler. Sınırsız olarak kısa süreliğine geldi sanırım.

Bence insanlar Vodafone'a karşı ön yargılı ben kullanıyorum memnunum Turkcell ve Türk Telekom'dan daha hızlı bölgemde zaten hükümetin elindeki Turkcell ve Türk Telekom'dan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Turkcell esnaf 20 paketine vergilerle 351 TL ödüyorum, paket 320 TL.
Operatör değiştirip Turkcell'e geçiş sağladım, son tercih sizin. 🤷🏿

Bu pakete normal bireysel kullanıcı geçiş yapabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_4921.webp
    IMG_4921.webp
    330,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bu pakete normal bireysel kullanıcı geçiş yapabilir mi?
Ben normal kullanıcıyım, operatör değişikliği yaparak bu pakete geçiş yaptım birkaç ay önce, kampanya devam ediyor mu bilmiyorum.

Turkcell bayisinde "Turkcell'e yeni gelen kullanıcılara özel" avantajlı paket görmüştüm, belki bölgene özel bir şeyler bulursun.

Turkcell nasıl öyle pahalı? Beni de aradılar. Bu sene kullandığım fiyattan anlaştım. 3 ay 325 - 9 ay 450 (50GB-2000DK) . Bence bi' Turkcell mevcut müşteri paketlerine göz at.