Xiaomi Redmi Note 12 4G. Tek sorunu bootloader kilidini açamıyorum. Açarsam saf android kuracağım. :D Onun dışında 3 senedir kullanıyorum, memnunum. Bide kamerası biraz kötü.

Xiaomi Redmi Note 12 4G. Tek sorunu bootloader kilidini açamıyorum. Açarsam saf android kuracağım. :D Onun dışında 3 senedir kullanıyorum, memnunum. Bide kamerası biraz kötü.
Aynı cihaza sahibim, bootloader kilidini açsam da TWRP veya OrangeFox cihaz depolamasını tanımıyor hocam. En fazla EU ROM kurarsın. Onda da 120Hz sorunlu çalışıyor ve ayarlardan gelişmiş görsel efektleri kapatmak veya açmak gerekiyor. Bende gelişmiş görsel efektler kapalı iken kasıyor açınca stabil oluyor arkadaşımda ise tam tersi oluyor :D

Video performansı rezalet ötesi ama fotoğraf kalitesi muazzam. iPhone 16 Pro kullanan arkadaşım benim çektiklerimi daha iyi buluyor :D Biraz pozlamayı düşürünce aydınlık ve karanlık ortamda iyi çekiyor, kumlanma falan yapmıyor.

Aynı cihaza sahibim, bootloader kilidini açsam da TWPR veya OrangeFox cihaz depolanmasını tanımıyor hocam. En fazla EU ROM kurarsın. Onda da 120Hz sorunlu çalışıyor ve ayarlardan gelişmiş görsel efektleri kapatmak veya açmak gerekiyor. Bende gelişmiş görsel efektler kapalı iken kasıyor açınca stabil oluyor arkadaşımda ise tam tersi oluyor :D

Video performansı rezalet ötesi ama fotoğraf kalitesi muazzam. iPhone 16 Pro kullanan arkadaşım benim çektiklerimi daha iyi buluyor :D Biraz pozlamayı düşürünce aydınlık ve karanlık ortamda iyi çekiyor, kumlanma falan yapmıyor.
HyperOS'dan sonra iyice bozdular cihazı. Güncellemeden sonra bende de kendi kendine açılıp kapatmaya başladı. Haziran gibi iPhone'a geçmeyi planlıyorum.

Güncellemeden sonra bende de kendi kendine açılıp kapatmaya başladı
O bende bir ara çok oluyordu TR ROM'unda oluyor, Global ROM'da henüz öyle bir sıkıntı göremedim.

HyperOS'dan sonra iyice bozdular cihazı.
Cihaz Snapdragon 685 kullandığı için HyperOS biraz yoruyor hocam doğrudur.

Haziran gibi iPhone'a geçmeyi planlıyorum.
O zaman şimdiden hayırlı olsun hocam.

HyperOS'dan sonra iyice bozdular cihazı. Güncellemeden sonra bende de kendi kendine açılıp kapatmaya başladı. Haziran gibi iPhone'a geçmeyi planlıyorum.

Redmi cihazların genel kaderi bu oluyor genelde üstüne Custom kurmadığın sürece içindeki canavarı zincirlemiş sayılıyorsun :(. Ana seriye genel anlamda daha fazla önem veriyorlar. Mesela Redmi Note 8 Pro hala unutamadığım cihazlardandır o fiyat skalasında rakibi yoktu, Android 14 çıktığı gibi crDroid ile kullanmaya başlamıştım.

1768414451672.webp