Hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Android 7 ile sürünüyorum ben de

Son düzenleyen: Moderatör:
@THE KEROXEA, ROM Konusunu bir türlü beceremedim hocam. Xiaomi'de işler baya karışık sanırım. Ekran sürem 1-2 saat olduğu için pek kurcalamadım.

Teşekkür ederim hocam, en iyileri sizlerin olsun.

Teşekkür ederim hocam, en iyileri sizlerin olsun.
Teşekkür ederim hocam, zaten bu cihazı yurt içi olarak kullanıyorum, yurt dışı olarak evde duran zevkine kullandığım cihazlarım da var ama hat takmayınca dışarıda hiçbir şekilde kullanmanın manâsı kalmıyor

@BMW M3 GTR, ROM Konusunu bir türlü beceremedim hocam. Xiaomi'de işler baya karışık sanırım. Ekran sürem 1-2 saat olduğu için pek kurcalamadım.
Ben de çözemedim hocam, TWRP depolamaya erişemiyor garip bir şekilde.

Honor 400. 18.5K'ya almıştım memnunum. Oldukça F/P bir cihaz. Ama 400 Pro alsam çok daha iyi olur muydu, evet.

Nubia Neo 5G kullanıyorum 3 senedir. Yazılım güncellemesi almadığı için sistem kasması yok, yağ gibi akıyor. Sadece kendi arayüzü çöp.

Galaxy S9. Belli özellikleri insanın canından bezdirse de eski model klasik araç hissi veriyor. (Telefon alacak para yok şu an)

@THE KEROXEA, Yurt dışı cihazlarda kendi hattımı takıp kullanamadığım zaman kendimi rahatsız ediyor gibi hissediyorum.
Biraz daha düşük model ama IMEI kayıtlı cihaz daha mantıklı bence.

S21 FE 2. Nesil Snapdragon soba bataryalı modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…