Son düzenleme:
Damarlarında Slav kanı akanlardan. Tecrübeyle sabit.
Benim gördüğüm Slavlar her zaman çok sıcak insanlardı, Avrupada 10'dan fazla Slav arkadaşım oldu ve hepsi çok sıcaktı, Türkler hakkında kötü düşünüyorlardı. (en azından benim yanımda) Türkiye'de tanıştıklarım Yugoslavya göçmenleri de aynıydı.

Birisinde narsizm derecesinde ego, paraya aşırı düşkünlük, öfke kontrolü sorunu, özel hayatı dışarı çok fazla açmak, bir şeyden öldürebilecek kadar nefret duyabilmek gibi şeylerden sadece birisini gördüğümde tekrar görüşmüyorum.

Narsizm derecesinde ego sahibi birisi sonunda beni de küçük görüp komplekslerini tatmin etmeye kalkar.

Aşırı paraya düşkün birisi eninde sonunda benden bir şeyler çalmaya çalışır ya da en basit iletişimlerde bile maddi karşılık bekleyebilir.

Öfke kontrolü sorunu olan birisi eninde sonunda kesinlikle duygusal açıdan hatta belki fiziksel açıdan bana zarar verebilir.

Özel hayatı dışarı çok fazla çıkaran kişi ne başkalarının sınırlarına saygı gösterir ne de sır tutabilir.

Bir şeyden hoşlanmamanın ötesinde öldürecek kadar nefret besleyebilen birisi aynı duyguyu bana karşı da besleyebilir. Yakınımda tutmak kendi kuyumu kazmak anlamına gelir, fiziksel olarak bir şey yapamasa da mutlaka bir şeyleri sabote etmek için uğraşır.

Son düzenleme:
Prensipleri olmayan ve iletişim problemleri olan insanlardan uzuk durulmalı. Mesajlara geç cevap vermeyi havalı zanneden veya meşgul izlenimi vermeye çalışan, bir sorun vb. olduğunda iletişime geçmek yerine telepati yapılmasını bekleyen, siz yazmadıkça size yazmayan insanlardan uzuk durun.

Not: Elbette her zaman anında dönmek zorunda değiller, zira benim de dönemediğim oluyor fakat bariz bir şekilde eli 7/24 telefonda olup da dönmeyen tiplerden bahsediyorum bilhassa. Gündüz saatleri içerisinde attığınız mesaja 4 saat ve üstünde dönülüyorsa/dönülmüyorsa sıkıntı var demektir. Hayatımda gördüğüm, tanıdığım en meşgul adam bile maksimum 1-2 saate dönüyor. İletişim önemli, mesajlara geç dönmek havalı bir şey değil.