Tam 2000'lerde Japonya'da doğmak isterdim, Tofaş parasına aldığımız Subaru'ları modifiye etmek, sokakta efsane j-pop'lar ile drift atmak...

Hocam, onun yerine bence İsviçre'ya da İsveç daha iyi Japonya'da bayağı bir asosyallik falan var bir de orada insanlar artık üremiyor sonları Avrupa gibi olacak.

Aynı zamanda en pahalı ülkesidir. Bu yüzden oradan gelen Gurbetçiler hep eski model Hyundai arabalara binerler. Ama Almanya'daki Gurbetçiler Mercedes ile gelebiliyorlar.

Pahalı olabilir ama en iyi yaşam kalitesine ve doğasına sahip ülkedir.

Aynı zamanda en zengin ülke.

Hocam, onun yerine bence İsviçre'ya da İsveç daha iyi Japonya'da bayağı bir asosyallik falan var bir de orada insanlar artık üremiyor sonları Avrupa gibi olacak.
Yani 25 yıl öncesi için konuşmuştum, ama İsveç'in de durumu farksız değil. Orası da 30 yıl sonra Hindistan olacak yani.

Abartmayın ama biraz daha kötüleşecek İsveç ama hala İsviçre daha iyi olur diye düşünüyorum.
Neyi abartmayayım, aldıkları kaçak göçmen, mülteci sayısını biliyor musun? Demografik yapıları yerlerde, bu saydığım Almanya, İngiltere, Kanada için de geçerli.

Adamlar bizim pırl pırıl gençlerimizin vizelerini reddediyor, ama Avrupa'da en çok PKK'lı sığınmacı talebini kabul eden ülkelerden de birisidir.