Detaylar
Kim cevapladı?PC'de varsayılan olarak MPV (Celluloid) kullanıyorum, ama VLC'de yüklü. Mobilde de VLC kullanıyorum.
Özellikle mobilde VLC rakipsiz, istediğiniz her şeyi yapıyor.
Özellikle mobilde VLC rakipsiz, istediğiniz her şeyi yapıyor.
dewberry
Üstün
Masaüstüne odaklandım ancak mobil için kullandığınız farklı oynatıcılar varsa da yazarak ekleyebilirsiniz.
VLC ile geldim, VLC ile gideceğim! Onun oncesinde wmd, winamp vs. kullandim.
Muhtemelen VLC'yi Türkiye'de ilk kullanan kisilerdenim. Aliskanlik yani.
Cok az da olsa gom kullandim bu arada.
Xiaomi telefonda kendi video oynatıcısını sildim VLC kullanıyorum kendi video oynatıcılarını çok kötü yapmışlar bence telefon şirketleri kendi programları yerine şu kaliteli uygulamaları varsayılan olarak yüklese daha iyi olacak.Masaüstüne odaklandım ancak mobil için kullandığınız farklı oynatıcılar varsa da yazarak ekleyebilirsiniz.
Renkli Klavye
Yetkin
- Makaleler
- 1
Xiaomi telefonda kendi video oynatıcısını sildim VLC kullanıyorum kendi video oynatıcılarını çok kötü yapmışlar bence telefon şirketleri kendi programları yerine şu kaliteli uygulamaları varsayılan olarak yüklese daha iyi olacak.
Aynen öyle hocam, VLC gibi çeşitli ayar yelpazesi olan oynatıcı, çok nadir gördüm.
Ben mecburen mpc kullanmak zorunda kaldım nedense bende sorunlar çıkarıyor yeşil yada mavi ekran olması lazımdı mouse en ufak hareket ettirmede o renk çıkıyor Linuxte hiç sorunsuz çalışıyor telefondada aynı şekilde tek Windowsta sorun çıkarıyor.Bir çok alternatif denemiş olsam da her seferinde VLC'ye döndüm. Arayışa gerek yok. Sorunsuz, güzel bir oynatıcı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Samsung M7 monitörde statik elektrik sorunu
- Efe İlhan Yüce
-
-
-