Hangi Video Oynatıcıyı Kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    62
  • Anket kapandı .
Masaüstüne odaklandım ancak mobil için kullandığınız farklı oynatıcılar varsa da yazarak ekleyebilirsiniz.

VLC ile geldim, VLC ile gideceğim! Onun oncesinde wmd, winamp vs. kullandim.

Muhtemelen VLC'yi Türkiye'de ilk kullanan kisilerdenim. Aliskanlik yani.

Cok az da olsa gom kullandim bu arada.

Masaüstüne odaklandım ancak mobil için kullandığınız farklı oynatıcılar varsa da yazarak ekleyebilirsiniz.
Xiaomi telefonda kendi video oynatıcısını sildim VLC kullanıyorum kendi video oynatıcılarını çok kötü yapmışlar bence telefon şirketleri kendi programları yerine şu kaliteli uygulamaları varsayılan olarak yüklese daha iyi olacak.

Xiaomi telefonda kendi video oynatıcısını sildim VLC kullanıyorum kendi video oynatıcılarını çok kötü yapmışlar bence telefon şirketleri kendi programları yerine şu kaliteli uygulamaları varsayılan olarak yüklese daha iyi olacak.

Aynen öyle hocam, VLC gibi çeşitli ayar yelpazesi olan oynatıcı, çok nadir gördüm.

Bir çok alternatif denemiş olsam da her seferinde VLC'ye döndüm. Arayışa gerek yok. Sorunsuz, güzel bir oynatıcı.
Ben mecburen mpc kullanmak zorunda kaldım nedense bende sorunlar çıkarıyor yeşil yada mavi ekran olması lazımdı mouse en ufak hareket ettirmede o renk çıkıyor Linuxte hiç sorunsuz çalışıyor telefondada aynı şekilde tek Windowsta sorun çıkarıyor.

Uzun süre VLC kullandım ve bir süredir K-Lite Codec Pack Mega ile MPC kullanıyorum. MPC'i daha çok sevdim.