Çok uzun süredir aktif olarak her gün kullanıyorum. ChatGPT'ye $20 ödemeyi bıraktım. Günlük kullanım için Gemine 2.5 Flash benim için yeterli oluyor. Kodlama konusunda ise GitHub Copilot öğrenci aboneliğim var. GitHub Copilot ile işin içinden çıkamadımda ise CLI tabanlı Gemini ya da Claude Code kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- ChatGPT
- Grok
- Gemini
- Copilot
Th3RealKayseriLee
Yetkin
ChatGPT ile başladım Gemini'yle beraber kullanıyorum. İş görsünler yeter.
Elma ısıran
Üstün
ChatGPT, KREA, Gemini, Runway, ComfyUI, Suno, CapCut (AI özellikleri), Canva (AI özellikleri), Ideogram, Envato Labs, Sora, Adobe Firefly.
5
5124
Ziyaretçi
Gemini kullanıyorum.
Gemini kullanıyorum. ChatGPT çok sapıttı.
- Makaleler
- 4
Haklıymışsınız, hemen parayı basıp aldım. Bu kadar iyi olması normal değil(O kadar Gemini'a laf anlatmaya çalıştıktan sonra böyle geliyor olabilir). Az önce ARP_Spoofing yaptırdım tık diye mevzuyu kavradı kendi başına istediğim kodları verdi ki versiyon versiyon güncellemlerde de bulunuyor kendiliğinden. Teşekkürler.
noby
Uzman
Haklıymışsınız, hemen parayı basıp aldım. Bu kadar iyi olması normal değil(O kadar Gemini'a laf anlatmaya çalıştıktan sonra böyle geliyor olabilir). Az önce ARP_Spoofing yaptırdım tık diye mevzuyu kavradı kendi başına istediğim kodları verdi ki versiyon versiyon güncellemlerde de bulunuyor kendiliğinden. Teşekkürler.
Doğru promtu yazarsanız çok iyi çalışan kod veriyor genelde. ChatGPT ile yaptığımda en az 5 6 düzeltme istemem gerekiyordu.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Kodlama için Qwen'e de bir bakabilirsin.Haklıymışsınız, hemen parayı basıp aldım. Bu kadar iyi olması normal değil(O kadar Gemini'a laf anlatmaya çalıştıktan sonra böyle geliyor olabilir). Az önce ARP_Spoofing yaptırdım tık diye mevzuyu kavradı kendi başına istediğim kodları verdi ki versiyon versiyon güncellemlerde de bulunuyor kendiliğinden. Teşekkürler.
Tamamen ücretsiz.
Kendim şunları kullanıyorum:
- Copilot
- Claude
- Qwen
- Le Chat