Detaylar
Kim cevapladı?avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bilmem izleyeyim bi
Eskiden Jax mainmiş anlaşılan.
Rogue
Uzman
Top 1 Yasuo, Top 1 Jax.Bilmem izleyeyim bi
Eskiden Jax mainmiş anlaşılan.
creazy
Başarılı
Bekir'i efendi biri bilirdim ve videolarını denk geldikçe seyrederdim. Ama bu videodakiler doğruysa (Instagram hesabını falan kapattığına göre maalesef doğruya benziyor) cidden yakışmadı.
Hocam şahsı tanımıyorum ama aklıma bir detay takıldı. Paylaşılanlarda sadece mesaj kısımları var; bunların gerçekten Hansou'ya ait olduğuna dair net bir kanıt var mı? Yanlış anlaşılmasın, demek istediğim şu: Ben de gidip aynı profil fotoğrafını koyup onun adına konuşsam aynı görüntü ortaya çıkar. Ha, Instagram hesabını kapatmış olması iddiaları güçlendiriyor, ben de gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama keşke ekran videosu alınsaydı da tam ispatlansaydı. Sadece ekran görüntüsü olunca manipülasyona açık duruyor. Yine de dediğim gibi, suçsuz olsa hesabını kapatmazdı herhalde.
Öküz
Uzman
Suratında hayır yok bir insanın sadece yüzüne bakarak az çok anlayabilirsiniz yüz karakteri yansıtır. Gördüğüm ilk gün suratını bu it çakal tayfadan dedim aylar sonra dediğim çıktı. Toplasan 10dk izlememişimdir öyle arada denk geliyor görüyorum.
Bilip bilmeden kesin karar vermek doğru olmaz. Sonuçta ortada net bir kanıt yok. Günümüzde özellikle yapay zekanın gelişmesi ile neler neler yapılabilir. Artık bu saatten sonra hiçbir internet ünlüsünün güvenliği kalmadı. Bu tarz olaylar genelde bir süreçtir aynı TTO Ahmet aga olayı gibi. Zamanla neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır elbet. Ayrıca her eleştiri kanalı doğru veya ahlaklı olmuyor arkadaşlar. Juadis denilen elemen bugüne kadar kaç drama yarattı ve haksız olduğu kaç olay oldu. Bu yüzden mantık çerçevesinde bakarsak olaylara kesin bir şey söylemek ahmaklık olur. Hansuo yu izlemem, takip etmem, bilmem ama bir insana pedofili demek çok ciddi bir durum. Şakası bile olmaz bu suçlamanın. Konuşmalara baktığım zaman çok amatörce konuşma olduğunu görüyorum. Yani internette belli bir kitle elde eden bir kişi kendini bu duruma neden soksun ki? Ha evet ne ünlüler vardı neler yaşandı neler her şey mümkün insanoğlundan dediğim gibi zamanla foyası çıkar ortaya bu durumun. Ayrıca burada mağdur olan kız da mağdur olmuş gibi davranmıyor sanki hoşuna gitmiş gibi cevaplar veriyor. Normalde gerçekten bu yazışmalardan rahatsız olan birisi konuşmayı oracıkta sonlandırır gider ailesine söyler veya hukuki işlem başlatır. Neden hiç tanımadığı sırf eleştiri kanalı diye bir kişiye bu konuşmaları göstersin ki? Ben bu suçlamanın fake olduğunu düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem sadece tahminim bu yönde. Belki bu iki elemanın aralarında sosyal medyaya yansımayan kişisel bir sorunları olduğu için bu drama meydan gelmiş olabilir. Her neyse konu çok uzadı özet geçecek olursam kimseyi hele sosyal medyada ki kimseyi kesin bir dil ile yargılamayın sonra pişman olursunuz dedikleriniz için.
creazy
Başarılı
Bilip bilmeden kesin karar vermek doğru olmaz. Sonuçta ortada net bir kanıt yok.
Kanıt var artık. İzlemediniz sanırım. Ekran görüntülerinden bahsetmiyorum.
Doğrudur hocam dediğim gibi takip etmiyorum ben her iki kanalı da. Bahsettiğiniz video hangisi üstteki video değil sanırım dediğiniz.Kanıt var artık. İzlemediniz sanırım. Ekran görüntülerinden bahsetmiyorum.