Hocam şu an okuyorum efsane. Çocuğun annesi biraz sapık çıktı ama neyse.
Psikoloji mangası normaldir öyle olması. İleride daha kötü olacak. En sevdiğim ilk 5 manga içinde ama kendisi cidden süper.

Ek olarak Juujika no Rokunin oku. Küçükken zorbalanan çocuk büyüyünce zorbalarından intikam alıyor gibi klişe bir hikayesi var fakat intikam öyle böyle değil. Aklına gelmeyecek en kötü işkenceler ile öldürüyor ve cidden aşırı rahatlatıcı.
images.webp

Birde eğlencesine, üzgün olduğunda falan veya kötü bir gün geçirdiysen aç Yotsubato oku. Profilimdeki kız. Manganın herhangi bir konusu yok. Sadece mutlu olmak istiyor isen aç oku.
Screenshot_2024-06-28-23-10-47-56_2c2851f616de21a6da6fb44c83a25e93.webp

Görmüştüm, çizimleri falan hoştu. Ama işkence, teca*üz falan var diye biliyorum. Ayrıca yaşım okumak için sanırım biraz yetersiz (yaşım 13). Olsun okurum sağ olun hocam. Hem Chi no Wadachi'de 61'e geldim çok sarıyor. Çocuğu kendime, annesini anneme çok benzettim. Çocuğun ana kuzuluğunu bizzat yaşamış biriyim, mangayı çok benimsedim.

Görmüştüm, çizimleri falan hoştu. Ama işkence, teca*üz falan var diye biliyorum. Ayrıca yaşım okumak için sanırım biraz yetersiz (yaşım 13). Olsun okurum sağ olun hocam.
Evet öyle biraz ama etkileneceğini sanmam. Profilinde Berserk var sonuçta. Juujika no Rokunin kadar vahşi değil ama yetişkin mangası sayılır o da.

Hem Chi no Wadachi'de 61'e geldim çok sarıyor. Çocuğu kendime, annesini anneme çok benzettim. Çocuğun ana kuzuluğunu bizzat yaşamış biriyim, mangayı çok benimsedim.
İlk defa birisi önerdiğim bir şeyi bu kadar okudu mutlu oldum. Tek günde bitirmiştim bende. Bende okuduğumda aynı şekil kendi aileme benzetmiştim. Daha fazla psikolojik manga okumak istersen aynı yazarın Aku no Hana isimli mangası var. Ben ilk kısımları sevmediğim için bırakmıştım ama herkes aşırı sevmiş.

Psikolojik olarak, My Dearest Self With Malice Aforethought öneririm. Kişilik bozukluğu olan bir ana karakterimiz var ve diğer kişiliği katil. Bizim çocukta diğer kişiliğinin yaptığı olayları çözmeye çalışıyor ama işler çok karmaşık oluyor. Gerçek kişiliği kim? Kendisi mi yoksa katil olan mı?

Şu videoya göz atabilirsin birde. Hepsi çok güzel öneriler. @sisyphus1289

Son düzenleme: