Geraltın kılıcı
Üstün
Manga okuyacağım, animeler çok sıkıyor. Önerebileceğiniz, "bu harbi olmuş" dediğiniz manga var mıdır?
Efendim, önerim: Komi can't communicate mangası.
Manga okuyacağım, animeler çok sıkıyor. Önerebileceğiniz, "bu harbi olmuş" dediğiniz manga var mıdır?
Sağ olun hocam, animesini izlemiştim mangasına da bakarım.
Sağ olun hocam, animesini izlemiştim mangasına da bakarım.
Anime de oldukça başarılı ama eksik. Önce mangayı okumanızı şiddetle tavsiye ederim sonra animesine de bakın. Çizimlerine bayılmıştım.
Okuyorum şu an günceldeyim hocam. Animeyle ilk başlamıştım ama.Anime de oldukça başarılı ama eksik. Önce mangayı okumanızı şiddetle tavsiye ederim sonra animesine de bakın. Çizimlerine bayılmıştım.
Psikoloji mangası normaldir öyle olması. İleride daha kötü olacak. En sevdiğim ilk 5 manga içinde ama kendisi cidden süper.Hocam şu an okuyorum efsane. Çocuğun annesi biraz sapık çıktı ama neyse.
Görmüştüm, çizimleri falan hoştu. Ama işkence, teca*üz falan var diye biliyorum. Ayrıca yaşım okumak için sanırım biraz yetersiz (yaşım 13). Olsun okurum sağ olun hocam. Hem Chi no Wadachi'de 61'e geldim çok sarıyor. Çocuğu kendime, annesini anneme çok benzettim. Çocuğun ana kuzuluğunu bizzat yaşamış biriyim, mangayı çok benimsedim.
Evet öyle biraz ama etkileneceğini sanmam. Profilinde Berserk var sonuçta. Juujika no Rokunin kadar vahşi değil ama yetişkin mangası sayılır o da.Görmüştüm, çizimleri falan hoştu. Ama işkence, teca*üz falan var diye biliyorum. Ayrıca yaşım okumak için sanırım biraz yetersiz (yaşım 13). Olsun okurum sağ olun hocam.
İlk defa birisi önerdiğim bir şeyi bu kadar okudu mutlu oldum. Tek günde bitirmiştim bende. Bende okuduğumda aynı şekil kendi aileme benzetmiştim. Daha fazla psikolojik manga okumak istersen aynı yazarın Aku no Hana isimli mangası var. Ben ilk kısımları sevmediğim için bırakmıştım ama herkes aşırı sevmiş.Hem Chi no Wadachi'de 61'e geldim çok sarıyor. Çocuğu kendime, annesini anneme çok benzettim. Çocuğun ana kuzuluğunu bizzat yaşamış biriyim, mangayı çok benimsedim.