Çözüldü Hard disk doğrudan bağlandığında çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, yeni bir HDD satın aldım. HDD'yi anakarta doğrudan SATA ile bağladığımda PC görmüyor hatta HDD çalışmıyor bile. En ufak bir titreşim yok HDD üstünde. Harici SATA USB çevirici ile bilgisayara taktığımda hiçbir sorun yok, HDD çalışıyor. Sorun nedir acaba? Nasıl çözebilirim? Çok enteresan... Farklı SATA kablo ve farklı güç kablosu denedim. Sorun kablolarda veya bağlantılarda değil...
Anakart: ASRock X670e Steel Legend.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aldığınız sabit disk muhtemelen çıkma bir disk. Bir USB disk kutusundan çıkmış. Ama merak etmeyin, Recep Baltaş bunu da tecrübe ettiği için buna da bir video yaptırtmıştı

Umarım sorununuzu çözer:

Aldığınız sabit disk muhtemelen çıkma bir disk. Bir USB disk kutusundan çıkmış. Ama merak etmeyin, Recep Baltaş bunu da tecrübe ettiği için buna da bir video yaptırtmıştı

Umarım sorununuzu çözer:

Çözüm
Evet harici kutudan çıkma bir disk, geçtiğimiz günlerde alınır mı diye bir konu açmıştım devamında ise 2. el olarak satın aldım fiyatı çok makul olunca kaçırmak istemedim. Hemen deniyorum, sonucu paylaşacağım.

Evet çalıştı cidden inanamıyorum, muazzam bir insansınız sayın @Recep Baltaş çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…