Detaylar
Kim cevapladı?Yüksek ihtimalle harf atama ile ilgili bir durum, Biglisayar Yönetimi > Disk Yönetimi penceresinde harici SSD'niz gözüküyor mu? Eğer gözüküyor ise SSD'nize harf atama işlemi yapmalısınız.
Gözükmüyor ise sorun %99 USB portu ile alakalı. Yeterli gücü veremiyor olma ihtimali yüksek. Taktığınız USB portlarının standartları nedir?
Gözükmüyor ise sorun %99 USB portu ile alakalı. Yeterli gücü veremiyor olma ihtimali yüksek. Taktığınız USB portlarının standartları nedir?
Hiç görünmüyor, baktım harf atanmıyor çünkü yok ama diğer PC de var, yeni format attım nafile, güç kaynağı eski acaba ondan olabilir mi ?Göremediğiniz sistemde disk yönetiminden harf atamanız gerekebilir.
Anakartınızdaki USB portlarına mı takıyorsunuz yoksa kasaya ait USB portlarına mı? Başka USB portlarında denediniz mi? SSD marka/model nedir? Anakart marka/modeliniz nedir? PSU marka nedir? Kullandığınız PSU kaç watt?
Ön panel dahil bütün USB girişleri denedim, PSU değeri tam bakmadım ama , diğer kasadaki PSU ile de denedim olmadı eve gidince anakart tam modeline bakarım ama gigabayt olması lazım .Anakartınızdaki USB portlarına mı takıyorsunuz yoksa kasaya ait USB portlarına mı? Başka USB portlarında denediniz mi? SSD marka/model nedir? Anakart marka/modeliniz nedir? PSU marka nedir? Kullandığınız PSU kaç watt?
Hiç görünmüyor, baktım harf atanmıyor çünkü yok ama diğer PC de var, yeni format attım nafile, güç kaynağı eski acaba ondan olabilir mi?
Sisteme taktığınızda aygıt yöneticisinde uyarı çıkıyor mu?
HayırSisteme taktığınızda aygıt yöneticisinde uyarı çıkıyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-