kabus22

Çalışkan
2 tane PC mevcut elimde, 1 tane USB girişli harici SSD var. Biri görüyor SSD'yi, diğeri görmüyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle harf atama ile ilgili bir durum, Biglisayar Yönetimi > Disk Yönetimi penceresinde harici SSD'niz gözüküyor mu? Eğer gözüküyor ise SSD'nize harf atama işlemi yapmalısınız.

Gözükmüyor ise sorun %99 USB portu ile alakalı. Yeterli gücü veremiyor olma ihtimali yüksek. Taktığınız USB portlarının standartları nedir?

Anakartınızdaki USB portlarına mı takıyorsunuz yoksa kasaya ait USB portlarına mı? Başka USB portlarında denediniz mi? SSD marka/model nedir? Anakart marka/modeliniz nedir? PSU marka nedir? Kullandığınız PSU kaç watt?

Anakartınızdaki USB portlarına mı takıyorsunuz yoksa kasaya ait USB portlarına mı? Başka USB portlarında denediniz mi? SSD marka/model nedir? Anakart marka/modeliniz nedir? PSU marka nedir? Kullandığınız PSU kaç watt?
Ön panel dahil bütün USB girişleri denedim, PSU değeri tam bakmadım ama , diğer kasadaki PSU ile de denedim olmadı eve gidince anakart tam modeline bakarım ama gigabayt olması lazım .