Topcu 101 Bilgin Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 449 Çözümler 1 Beğeniler 219 Dün 23:04 #1 Merhaba. Sistemimde bir uğultu sesi vardı, fan sesi gibi. Kasamdaki fanlar, işlemci fanı hepsi çok sessiz normalde. Ama yine de kasa fanlarını devre dışı bıraktım, gelen uğultu sesinin kaynağını bulmak için. Ekran kartımın ve güç kaynağımın 0 dB özellikleri var. Fanları dönmüyor bile. Kasamda 2 TB Barracuda HDD takılı. Fanlardan ses gelmediğini anlayınca bu HDD'yi de devre dışı bıraktım, o uğultu sesi kesildi. HDD'ler takır tukur yapıyor, gıcırdıyor falan ama fan gibi ses çıkardıklarını düşünmüyordum. Sanırım harici disk yapacağım HDD'yi
Merhaba. Sistemimde bir uğultu sesi vardı, fan sesi gibi. Kasamdaki fanlar, işlemci fanı hepsi çok sessiz normalde. Ama yine de kasa fanlarını devre dışı bıraktım, gelen uğultu sesinin kaynağını bulmak için. Ekran kartımın ve güç kaynağımın 0 dB özellikleri var. Fanları dönmüyor bile. Kasamda 2 TB Barracuda HDD takılı. Fanlardan ses gelmediğini anlayınca bu HDD'yi de devre dışı bıraktım, o uğultu sesi kesildi. HDD'ler takır tukur yapıyor, gıcırdıyor falan ama fan gibi ses çıkardıklarını düşünmüyordum. Sanırım harici disk yapacağım HDD'yi
michaelscofield 15 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.555 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.102 Yer İstanbul Dün 23:06 #2 Evet, uğultu sesi yapar.
Utku92 57 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.606 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.115 Dün 23:37 #3 Uğultu sesi yapar, çok uzun zaman oldu NVMe'ye geçtim komple.