Rehber Hardcore YKS rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    yks
Hocam ben üstte yazdığım gibi 11'e geçiyorum matematik hep 1-2 veya eksi nette 35 net yapıyorum 3 denemedir düzelir mi?

Calisma ile her şey duzelir. Ancak matematikte eksi netlerdeyseniz konu sart. Sifirdan TYT konu anlatimindan baslayin.

Hocam ben üstte yazdığım gibi 11'e geçiyorum matematik hep 1-2 veya eksi nette 35 net yapıyorum 3 denemedir düzelir mi?
Hocam, eksi 35 net ne demek? Hani sallayıp da tutturamıyorsunuz, halen neden sallıyorsunuz? Bakın, iki şık arasında kalmadıysanız kesinlikle sallamayın. Bir de bilmediğiniz soruyu yapmaya kalkmayın, boşuna vakit kaybı. Soruya şöyle bir bakıp geçin, direkt sıradakine geçin.

İyi bir temel atma kitabı alın. "Beni zorlasın" diyorsanız Mert Hoca'nın Zero kitabı size göre.

Calisma ile her şey duzelir. Ancak matematikte eksi netlerdeyseniz konu sart. Sifirdan TYT konu anlatimindan baslayin.

Hocam kursda derse giriyorum ama yarım anlıyorum o yüzden birebir alacağım artı şu an mert hocayı izliyorum.

Eksi 35 değil hocam toplam 35-40 net yapıyorum, matematik 2-3 net çıkıyor maksimum bazen de eksiye düşüyor.

Hocam ek olarak bana önce kurs orijinal verdi sonra acil ilaç aldırdılar mert hocanın kitabına gerek var mı?

@seeraddar, @Testo Unit,

Son düzenleme:
Rehber güzel ama konuda çok fazla yazım hatası var, azıcık düzenleyeydin be usta

Rehber güzel ama konuda çok fazla yazım hatası var, azıcık düzenleyeydin be usta

İsteyerek olan bir durum değil maalesef. PC'den yazdım, klavyede belirli harfler yoktu.
+
Paragraf yeneteneklerim allak bullak oldu YKS sonrası.
Konu 'algım bozuldu'.

Dil bilgisini hatasız yapmamı sağlayan şey malum forum ve buradaki dil bilgisi kuralları olabilir. Acayip pratik kastırmıştı bana.

Arkadaş grubunda herkesin aynı telden çalması 18,19 yaşındaki birisi için çok da sağlıklı değil. Kendi sınav senemde arkadaş çevremde derece yapan da vardı, sanayide çalışan da vardı vs. Ama muhakkak çalışan ve kafa dengi insanlar da olsun tabi. Zaten tüm tipleri tek grupta konsolide ederseniz ve günde 8-10 saatlik bir maraton yürütebilirseniz derece yapacaksınızdır büyük ihtimalle.

dipnot: yks'21 EA derecesi (ilk yılımda)

EA'da Matematiği fulleyen derece yapıyor demeleri doğru mudur değil midir derececi hocam?
Bu arada kaçıncı oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…