Detaylar
Kim cevapladı?Shadoww
Becerikli
Hocam bana yardımcı olabilirim misiniz?Bende EA öğrencisiyim fakat nasıl başlayacağımı kestiremedim.EA'da geo+ayt mat yaparsan 1. dahi olursun. O konu net.
Yerleştirmede 470 (sıralama) atmıştı.
Kızacaksınız ama, bizler robot değiliz. Oyunlar ve sosyal medyaları silmeye gerek yok. Kararında ve hafta sonlarında kullanılabilirler.
Her ikisini de dengede tutmak önemli.
- Makaleler
- 1
Ben hiç sosyal medya veya oyun silmeyip başarılı olan görmedim.Kızacaksınız ama, bizler robot değiliz. Oyunlar ve sosyal medyaları silmeye gerek yok. Kararında ve hafta sonlarında kullanılabilirler.
Hocam kursda derse giriyorum ama yarım anlıyorum o yüzden birebir alacağım artı şu an mert hocayı izliyorum.
Eksi 35 değil hocam toplam 35-40 net yapıyorum, matematik 2-3 net çıkıyor maksimum bazen de eksiye düşüyor.
Hocam ek olarak bana önce kurs orijinal verdi sonra acil ilaç aldırdılar mert hocanın kitabına gerek var mı?
@seeraddar, @Testo Unit,
Konuyu görünce kendime sinir oldum 40 netten 55'e çıktım halen matematiğim 0 net.
Shadoww
Becerikli
Ben hâlâ nasıl başlayacağımı bile kestiremedim.Konuyu görünce kendime sinir oldum 40 netten 55'e çıktım halen matematiğim 0 net.
Enes Salvatore
Çalışkan
Gerekli olan eksik kitapları almak istesem 2-3 bin tutuyor bunun yerine tablet almak ve PDF'ten çalışmak mantıksız mı?
Shadoww
Becerikli
Hocam odağını dağıtır.Gerekli olan eksik kitapları almak istesem 2-3 bin tutuyor bunun yerine tablet almak ve PDF'ten çalışmak mantıksız mı?
Bu Türkiye geneli olan denemeler için iş görür gibi geliyor bana sırf bunun için kalemli bir tablet almayı düşünüyorum.Gerekli olan eksik kitapları almak istesem 2-3 bin tutuyor bunun yerine tablet almak ve PDF'ten çalışmak mantıksız mı?
Son düzenleme:
Adil Demirbağ
Uzman
kesinlikle bu konuya katılıyorum dengeli olmak kaydıyla tabii ki insanların çeşitli hobileri uğraşları var ve bu kimisi icin ekran başında demiyorum ki açıp 1 gününü tamamen oyuna versin ama kisi bir nebze de olsa kafasını bununla bosaltiyorsa bu ugrasini hayatından tamamen kaldirmamali kısaca tek kanatla uçulmaz.Kızacaksınız ama, bizler robot değiliz. Oyunlar ve sosyal medyaları silmeye gerek yok. Kararında ve hafta sonlarında kullanılabilirler.