Detaylar
Kim cevapladı?Öneri için teşekkürler. Benim de aklımda eski sürücüden kalma Asus vardı da epeydir bakmadığım alan unutmuşum baya. Bu hariciler de dahililer gibi yapışma (açılmama) olayı oluyor mu acaba? Yani dikkat etmek gerekiyor mu?
EFI Shell
Yetkin
Ben Verbatim 43888 kullanıyorum. Bu tarz ürünler genellikle sorunsuzlar.Öneri için teşekkürler. Benim de aklımda eski sürücüden kalma Asus vardı da epeydir bakmadığım alan unutmuşum baya. Bu hariciler de dahililer gibi yapışma (açılmama) olayı oluyor mu acaba? Yani dikkat etmek gerekiyor mu?
Onun Türkiye distribütorü var mı? Markayı duydum da hiç kullanmadım açıkçası.Ben Verbatim 43888 kullanıyorum. Bu tarz ürünler genellikle sorunsuzlar.
EFI Shell
Yetkin
Evet, Verbatim çok iyi bir markadır. Kutusunun arkasında Verbatim'in Türkiye'sinin resmi yapıştırması var (benimkindinde de var). Birkaç yıl öncesine kadar Mitsubishi markasıydı. 1986'da Kodak'tan satın alınmış, şu anda Tayvanlı bir firmaya ait ABD'li firma.Onun Türkiye distribütorü var mı? Markayı duydum da hiç kullanmadım açıkçası.