cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Böyle bir hata alıyorum. ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım. 1-2 saattir uğraşıyorum yok sürücü onarma yok erişim engellenme falan. Ne yapmam lazım?
Yine de verilere dokunmadan aklıma gelen şu yöntemi bir dene:
Bu disk SSD ise SSD sağlığını gösteren yazılımlar ile SSD'nin sağlığına bir bak. Ayrıca SSD'nin yazma/okuma performasını ölçen yazılımlar ile de test et. Sonuçlar kötü ise muhtemelen bu durumları yaşamaya devam edeceksin. Haliyle yeni bir SSD alman gerekecek.
Bu disk eğer HDD ise, HDD'de bad sector olup olmadığını gösteren daha profesyonel yazılımlar var. Onları kullanıp test et. Bad sector varsa muhtemelen bu durumları yaşamaya devam edeceksin. Haliyle yeni bir HDD alman gerekecek.
Hocam 2 diskime her zaman akşamları denetim yapıyorum. Bugün sürücüde hata bulundu falan dedi.
Hocam bir şey yapmadım. Dün format attım hizmetlerden Xbox falan kapattım. Crackli Pes indirdim falan.SSD olmadığını düşünerek konuştum ben vallahi. Harici disk demiş konu başlığında. Hiç SSD gelmedi. Ama Bad sector yok. Yine de senin dediğin gibi başka bir araçla test etsin.
Sen bilgisayarı çok kurcalıyorsun galiba. Bugün gördüğüm 3. konun. Fazla kurcalama da elinde kalmasın.![]()
Evet ben de HDD olduğunu düşünüyorum. İnsanlar genelde harici disk olarak HDD kullanır, SSD kullanmaz. Ama yine de burada yazılanları başkaları da okuyor ve bilerek genel ve çeşitli konuşuyorum ki herkese faydamız dokunsun.SSD olmadığını düşünerek konuştum ben vallahi. Harici disk demiş konu başlığında. Hiç SSD gelmedi. Ama Bad sector yok. Yine de senin dediğin gibi başka bir araçla test etsin.
Evet ben de HDD olduğunu düşünüyorum. İnsanlar genelde harici disk olarak HDD kullanır, SSD kullanmaz. Ama yine de burada yazılanları başkaları da okuyor ve bilerek genel ve çeşitli konuşuyorum ki herkese faydamız dokunsun.![]()
Şimdi HD tune ile tarama yapacağım. Sonra yeniden başlatacağım.