HarmonyOS 4 deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 385
  • Etiketler Etiketler
    harmonyos
Hocam peki önerir misin tableti ve HarmonyOS işletim sistemi güzel mi?

Tablet fiyatına göre çok iyi ekranı var. Papermatte özelliğide güzel. Ben vergi indirimiyle 7K ya aldım. İşlemcisi orta düzey oyunlarda 120 FPS, ağır oyunlarda 60 FPS çalıştırıyor. 3 tane uygulama mağazasından indiriyorsun tek büyük eksisi Google hizmetleri olmaması. Ama ekstradan kalem, klavye desteği bulunuyor akseuar desteğide eskisi kadar olmasa da bulunuyor. Yüz tanıma sistemi bulunuyor ve geceleride açılıyor (beyaz ışık sayesinde) tabletin donanımı ve HarmonyOS sadece Google hizmetleri olmamasından eksi puan verilir onun dısında 60 Hz ekranı bulunan ve daha kötü işlemcisi bulunan S6 Lite ve arayüzde kasan A9 Plus yerine alınır bir tablet. 4 5 yıl götürür.

Şu alt kısımdaki saydam tasarım harika bence. Apple'dan alınmış bir tasarım gibi duruyor ama çok hoş. Samsung'da olmasını isterdim ama yakışır mı bilemiyorum. HarmonyOS'a ise çok yakışmış.

Dosya Ekleri

• asdsa.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 47

Aynen onu bende beğendim. Samsung da olmasını istemem ama. Samsung'un telefon/tabletlerinin tasarımı gayet iyi. Böyle bir şeye hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…