Detaylar
Kim cevapladı?MissInformation 1
Üyecik
HBO Max'te var diye biliyorum.
Her bir film için ayrı ayrı platformlara aylık ödeme yapmaktan bıktım. Geçen aya kadar TV+ vardı, iptal ettim. Şu an Netflix kullanıyorum, Netflix'te de yok. Şimdi bunun için ayrıca bir üyelik alıp ödeme yapmak istemiyorum. Başka bir çözüm bulabilir miyiz?
Son düzenleyen: Moderatör:
MissInformation 1
Üyecik
Yapacak bir şey yok hocam.Her bir film için ayrı ayrı platformlara aylık ödeme yapmaktan bıktım. Geçen aya kadar TV+ vardı, iptal ettim. Şu an Netflix kullanıyorum, Netflix'te de yok. Şimdi bunun için ayrıca bir üyelik alıp ödeme yapmak istemiyorum. Başka bir çözüm bulabilir miyiz?
MissInformation 1
Üyecik
Sanırım bir site buldum ama biraz görüntü kkaalitesi kötü sinema çekimine benziyor.
Burada korsana destek verilmiyor, linki silmeniz daha iyi olur.
Tamamdır hocam, teşekkürler.Burada korsana destek verilmiyor, linki silmeniz daha iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Emre.py 7
Üstün
- Makaleler
- 1
Başka yerlerde yok mu?Arkadaşlar, Harry Potter serisine başladım fakat serinin Harry Potter ve Ateş Kadehi 4. filmini bulamadım. Netflix gibi yerlerde de bulamadım. Lütfen yardımcı olun.
Aradığınız film HBO Max de var dendiği için bende kendi ilişkili mesajımı yazayım dedim. Hepsiburada Premium üyeliğim HBO Max reklamlı versiyon hediyeli olduğundan cebimden ekstra para çıkmıyormuş gibi kendimi kandırıyorum. Neyse zaten bu video platformu üyeliklerini benden çok ailem yararlansın diye alıyorum zaten. Yoksa yıllık 1500 lira ödediğim IPTV'de her şey bulunuyor.