15 yaşıma kadar falan tam bir potterhead'dim, kitapları falan da bitirdim fakat biraz büyüyünce Lotr neden çok daha iyi anlıyorsunuz. Harry Potter'la büyüdüm benim için duygusal anlamda inanılmaz önemi var, belki de daha çok seviyordumdur ama daha yaşı küçük insanlara hitap eden bir seri. Kötü demiyorum kesinlikle o da harikadır fakat Lotr bambaşka bir şey.

Son düzenleme:
Mesela olayların en başında, burunsuzu Harry'nin anası ve babası yendikten sonra büyücüler, muggellar'ın dünyasına akın akın geliyordu ve şenlik yapıyorlardı ama birinci filmin en başında buraya hiç değinmemişler.

LOTR ve Star Wars varken bana göre en iyisi değil. Özellikle LOTR serisinin üstüne bir film serisi yok gibi.
Evren açısından da Star Wars evreni sinema tarihinin gördüğü en geniş ve en iyi evrene sahip.

LOTR ve Star Wars varken bana göre en iyisi değil. Özellikle LOTR serisinin üstüne bir film serisi yok gibi.
Evren açısından da Star Wars evreni sinema tarihinin gördüğü en geniş ve en iyi evrene sahip.
Dune da güzel. Ben filmini izledim sinemada, manyak bir şeydi. Sanki gerçekten öte gezegenlerde, geleceği gösteriyorlardı.

LOTR çok daha derin çok daha komplike bi evrene sahip hatta LOTR demeyeyim direkt orta dünya diyeyim. LOTR severim hatta baya da bilgim vardır filmin ötesinde ama HP serisi benim için bi başka, en büyük nedeni paralel bir şekilde tutarlı bi hikayeyle büyüdük, bunu yeni nesil bilemez tabii bizler 30'lu yaşları geçtik, film çıktığında o karakterlerle aynı yaşlardaydık ve beraber büyüdük.