Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar selam, bugün numaram WhatsApp'tan yasaklandı. Custom ROM'lu bir telefon kullandığım için başta uyarı veriyordu, ben de başka bir telefona taşıdım fakat 1-2 hafta sonra komple yasaklandım. İnceleme isteği gönderdim ama direkt reddedildi, sebebini de söylemiyorlar.

Uğraşmadan direkt yeni hatta geçeyim diye düşündüm, numarayı ilk BİMcell'den açtırdığım için şu an Vodafone numara değişikliği yapılamadığını da söyledi. Şimdi aklımdaki soru şu, benim faturalı Vodafone hattımda taahhüdümün bitmesine 3 ay var. Hattı komple iptal edip başka bir operatöre vs. taşımadığım sürece cayma bedeli ödemek zorunda mıyım? Komple bu hattı ve numarayı kapatıp parasıyla yeni hat almak istiyorum başka bir operatörden veyahut Vodafone'dan yine.

Devam eden taahhütün olduğu için başka operatöre'de geçsen, hattını da kapatsan her halükarda cayma bedeli ödemek zorundasın. Numara değişikliği yapılmaması mümkün değil farklı bir şubede tekrar sor. Daha önce vodafone'dan aldığım numara ile turkcell'e geçip, turkcell'de numara değişikliği yaptım.

Öyle dediklerine bakmayın yetkili bir Vodafone bayisine gidince numara değiştirebiliyorsunuz aynısı annemde de olmuştu Turkcell'den alınma bir numara ile Vodafone kullanıyordu sonra numarayı değiştirmek istedik fakat Vodafone müşteri hizmetlerini bunu yapamıyacağını söyledi bende ilçedeki yetkili bir Vodafone bayisine giderek durumu izah ettim adam tableti ile değiştirdi numarayı.

Devam eden taahhütün olduğu için başka operatöre'de geçsen, hattını da kapatsan her halükarda cayma bedeli ödemek zorundasın. Numara değişikliği yapılmaması mümkün değil farklı bir şubede tekrar sor. Daha önce vodafone'dan aldığım numara ile turkcell'e geçip, turkcell'de numara değişikliği yaptım.
Öyle dediklerine bakmayın yetkili bir Vodafone bayisine gidince numara değiştirebiliyorsunuz aynısı annemde de olmuştu Turkcell'den alınma bir numara ile Vodafone kullanıyordu sonra numarayı değiştirmek istedik fakat Vodafone müşteri hizmetlerini bunu yapamıyacağını söyledi bende ilçedeki yetkili bir Vodafone bayisine giderek durumu izah ettim adam tableti ile değiştirdi numarayı.
Tamamdır arkadaşlar çok teşekkürler, öyleyse ben yarın okul çıkışı bir bayiiye uğrarım. Numara değiştirme ücreti daha uygundu zaten genel hat değiştirmeye göre, öyle yapabiliyorsam yaparım.