SF26

Üstün
Hattımın yasal sahibi abim, şu anda yüksek lisansı için İtalya'da bulunuyor. Taahhütüm bu ay biteceği için Vodafone'un 60GB'lık paketine başvuru yaptım ve kafama takılan birkaç soru var.

Birincisi: Abim hattın başvurusunu E-Devlet üzerinden onaylaması hâlinde fiziksel hattı bayiden teslim alabilir miyim?
İkincisi: Vodafone hattın başvurusu E-Devlet üzerinden tamamlansa bile ben şu anki fiziksel hattım üzerinden devam edebiliyor muyum istersem?

Hattın yasal sahibi hariç kimse Bayi'den SIM alamaz. Ancak kartı eve göndermeyi seçerseniz muhtemelen getiren kuryeden siz alabilirsiniz.

Evet.
Başvuru durumunda onay araması kısmında kalmış durumum, E-Devlet üzerinden onaylarsam aktivasyon süreci kısmına geçer miyim?
Veya şu çözüm var, abiniz ülkesindeki Türkiye konsolosluğuna gidip Noter Vekaletnamesi düzenleyebilir, siz bu vekalet ile abiniz adına Operatörde işlem yapabilirsiniz. Ama tabi bu biraz fazla abartı bir çözüm. :)

Veya şu çözüm var, abiniz ülkesindeki Türkiye konsolosluğuna gidip Noter Vekaletnamesi düzenleyebilir, siz bu vekalet ile abiniz adına Operatörde işlem yapabilirsiniz. Ama tabi bu biraz fazla abartı bir çözüm. :)
Abim Padova'da, konsolosluk Milano'da. İmkansız o.
Biz şimdi yaptığımız başvuruyla mı kaldık?