Çocukluğumda hatay usulü tavuk döner diye bir döner yoktu ya da içine patates ve envaiçeşit şeylerin koyulduğu döner yoktu. İçinde sadece salata ve et olan mis gibi ekmek arası tavuk döner vardı. Yanına da güzel bir ayran içerdik. Bunun tadını hiçbir yemekte alamıyorum ben şu dönem. Eskiden yemekler de güzeldi be.

Merhaba,

Son birkaç yıldır hatay usülü adı altında satılan bol soslu dönerlere sardım. Yemek ve ızgaralarda da baharatı seven biriyim bu nedenle keyifle yiyorum.
Fakat büyük bir kesim bu sos furyasını sevmediğini klasik ekmek arası ketçap mayonezli tavuk döneri sevdiğini söylüyor.

Bence hatay usulü çok daha lezzetli. Siz tavuk döneri nasıl tercih ediyorsunuz?

Hataylıyım. Hatay usülü olmayan döner benim için döner değil benim için. Ama gelip burada yemeniz lazım. Özellikle samandağ tarafı.

Hocam hatay usulü deyince bile ağzımın suyu aktı ya:D
Hatay usulü döner çok daha iyi bence. O hafif yumuşak hafif sert lavaşa sosu bir dağıtacaksın sonra üstüne soğan, maydanoz, patates falan. Vallahi ağzım sulandı ya.

Merhaba,

Son birkaç yıldır hatay usülü adı altında satılan bol soslu dönerlere sardım. Yemek ve ızgaralarda da baharatı seven biriyim bu nedenle keyifle yiyorum.
Fakat büyük bir kesim bu sos furyasını sevmediğini klasik ekmek arası ketçap mayonezli tavuk döneri sevdiğini söylüyor.

Hataylıyım, Hatay usulü tabii ki 😀

Merhaba,

Antakya döner der geçerim.