Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, oyun ayarlarını kurcaladığım zaman god mode falan vardı ama bu özellikler kilitli nasıl açarım? Oyunu tamamen mi bitirmem gerekiyor anlamadım ki?
Oyunun kısayolunu sağ tıklayıp Özellikler'e gir.
Hedef kısmına şu komutu ekle. Sonuna ekle, önceki metni silme.
-Devmode
Oyunu bu şekilde başlatınca geliştirici seçenekleri açılacaktır.
Eğer yukarıdaki yöntemi uyguladıysan, oyun içindeyken Konsolu ~ tuşu ile açıp şu komutu yaz:
God 1
Konfigurasyonları duzenleyerek zorla acabilirsin. Oyunun dosyalarinda sonu ".ini" diye biten bir dosya var mi?Yaptım dediğin tuşada bastım bir şey olmadı hocam.
Konfigurasyonları duzenleyerek zorla acabilirsin. Oyunun dosyalarinda sonu ".ini" diye biten bir dosya var mi?
Ben Reddite baktim da orada oyle bir cozum gormustum bir ara. O yuzden o yoldan ilerlemek istedim.ChatGPT input. İni dosyasında bir şeyler kurcalattı onun dediklerinin yaptım ama olmadı bir de senden dinleyeyim belki başka bir fikrin vardır.
Sanırım olmayacak çünkü ChatGPT dipnot olarak yeni nesil sürümde konsolu kapatmış olabilirler dedi trainer falan dedi ama onlarda genelde virüs içerdiği için kullanmakta istemiyorum.Ben Reddite baktim da orada oyle bir cozum gormustum bir ara. O yuzden o yoldan ilerlemek istedim.![]()