II. inSTUnBULL
Becerikli
Yanlış lakin muhtemelen bu şekilde takma nedenleri RAM'den dolayıdır. Fan'ların yönü tam belli olmuyor.
Evet yanlış takılmış. O fanları ters çevirmeniz lazım.
Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.Yanlış lakin muhtemelen bu şekilde takma nedenleri RAM'den dolayıdır. Fan'ların yönü tam belli olmuyor.
Evet yanlış takılmış. O fanları ters çevirmeniz lazım.
Yanlış yapmış birde üstüne değişik değişik konuşmuş. En nefret ettiğim tip.Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.
O şekilde çok saçma bir hava akışı olur. O iki fanında egzoz fana üflemesi lazım.Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.
Fanların dışarıya hava vermesi lazım. Ters olmuş fanların yönü.
Yanlış yapmış bir de üstüne değişik değişik konuşmuş. En nefret ettiğim tip.
Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyorsun falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.
Egzoz fanı ile kule tipi soğutucu havayı kendisine doğru çekmeye çalışıyor. Sıcaklıkları geçtim uzun vadede fanlar bile bozulabilir.
Hocam adres verir misin ya da ismini falan?Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.