Hava soğutucu doğru mu takılmış?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan II. inSTUnBULL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

II. inSTUnBULL

Becerikli
İçimden bir ses hava akışı ters gibi diyor.

Logo egzoz fanına bakıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20251011_182632.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 57

Eki Görüntüle 191842

Yanlış lakin muhtemelen bu şekilde takma nedenleri RAM'den dolayıdır. Fan'ların yönü tam belli olmuyor.

Eki Görüntüle 191842

Evet yanlış takılmış. O fanları ters çevirmeniz lazım.

Hava akışı bu şekilde olacak.

Yanlış lakin muhtemelen bu şekilde takma nedenleri RAM'den dolayıdır. Fan'ların yönü tam belli olmuyor.

Evet yanlış takılmış. O fanları ters çevirmeniz lazım.
Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.

Fanların dışarıya hava vermesi lazım. Ters olmuş fanların yönü.

Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyon falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.
Yanlış yapmış birde üstüne değişik değişik konuşmuş. En nefret ettiğim tip.

O şekilde çok saçma bir hava akışı olur. O iki fanında egzoz fana üflemesi lazım.

Tamircinin kendisine sordum. Biraz ego yaptı çok biliyorsun falan dedi, kendimden şüphelendim. Desteğini de kesti iş başa düştü.

Sokacan kafasını kasaya, yüzene hava geliyor mu diye soracaksın. Bu modelde reverse fan yok olsa bile anlamı yok fanların ters çevirilmesi yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…