Makaleler
5
Havit CF925 RGB kasa alınır mı? Isı değerleri benim için önemli. Şuan ki kasam Rampage Spear kasa. Buna geçiş yapmayı düşünüyorum ısı değerleri artar mı? Soğutması iyi mi?

@Smmmhunter hocamdan gördüm kasayı o öneriyorsa iyidir.

ATX anakart takacağım uyum sağlar diye düşünüyorum. Attığım kasa kötü mü? Akvaryum kasa mesh kasaya göre sıcaklıkları arttırır mı?

Alınmaz. Üstte atılan XT view çok daha kaliteli.

Sıcaklık değerlerini arttırmaz değil mi mesh kasaya kıyasla?

Bir de bir sorum daha olacak attığınız kasa ile anakartımın ışıklarını RAM'lerin ışıklarını uyumlu çalıştırabilir miyim?

ATX anakart takacağım uyum sağlar diye düşünüyorum. Attığım kasa kötü mü? Akvaryum kasa mesh kasaya göre sıcaklıkları arttırır mı?

Sıcaklık değerlerini arttırmaz değil mi mesh kasaya kıyasla?

Bir de bir sorum daha olacak attığınız kasa ile anakartımın ışıklarını RAM'lerin ışıklarını uyumlu çalıştırabilir miyim?
Evet uyumlu olur. Mesh kasalarda önden, üstten ve arkadan alır. Bunlarda ise üstten, alttan, arkadan ve yandan alır. Yani değişen bir şey yok. Sadece fan yönlerine dikkat edin.

Evet uyumlu olur. Mesh kasalarda önden, üstten ve arkadan alır. Bunlarda ise üstten, alttan, arkadan ve yandan alır. Yani değişen bir şey yok. Sadece fan yönlerine dikkat edin.
Teşekkür ederim hocam peki bu fiyatta başka alternatif var mıdır? PSU dahil satılanlar vs. Sanırsam bu kasa da 5 binden düşmüş yarın son diyor doğru mudur o fiyat?

Attığınız kasanın Havit kasa ile farkı nedir?

Anakartımda hangi porta takacağım RGB kontrol için? Anakartım Gigabyte H610M V2 DDR4

Anakartımda hangi porta takacağım RGB kontrol için? Anakartım Gigabyte H610M V2 DDR4

Teşekkür ederim hocam peki bu fiyatta başka alternatif var mıdır? PSU dahil satılanlar vs. Sanırsam bu kasa da 5 binden düşmüş yarın son diyor doğru mudur o fiyat?

Attığınız kasanın Havit kasa ile farkı nedir?

Anakartta kontrolcü yok. Bundan alabilirsiniz.

Bu ürünü aldığımızda fanların RGB'sini çalıştırmak için anakart RGB girişine gerek kalmıyor değil mi hocam? Anakartımda RGB girişi yok.
Kontrolcü olduğundan gerek yok.

Daha sonra anakart değişeceğim 1 2 ay sonra. Z serisi anakart alacağım Z serilerinde var mı?
Neden hala ölü Intel soketlerine para veriyorsunuz? AM5 geçin.