Kulaklığı indirimle 1400TL gibi bir fiyata aldım. Daha önce sırf kablosuz olduğu için Bluetooth alıcı ile Soundcore Life Q10 kullanıyordum kulaklık önceki kulaklığıma göre hiç rahat hissettirmiyor müzik dinlerken veya video izlerken ses kalitesi fena değil ama mikrofonu Skype tarzı uygulamalarda hiç kaliteli değil ve karşıya ses çok düşük gidiyor ayrıca Valorant oynarken ses çok yankılı ve rahatsız edici geliyor sizce iade etmeli miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Eğer iade etmeyi düşünürseniz kulaklıklar genelde hijyen sebebiyle iadesi zor ürünlerdendir. Eğer iade düşünürseniz, fazla vakit kaybetmeden işlemlerini başlatın. Bu kulaklığın özel bir yazılımı da malesef yok benim bildiğim. Fiyat/performans olarak iyi seviye de ama. Yorumlarda da genelde mikrofonu pek beğenilmemiş dikkatimi çekti. Çok yüksek beklenti de olmakta yarar var bence.
Eğer iade etmeyi düşünürseniz kulaklıklar genelde hijyen sebebiyle iadesi zor ürünlerdendir. Eğer iade düşünürseniz, fazla vakit kaybetmeden işlemlerini başlatın. Bu kulaklığın özel bir yazılımı da maalesef yok benim bildiğim. Fiyat/performans olarak iyi seviye de ama. Yorumlarda da genelde mikrofonu pek beğenilmemiş dikkatimi çekti. Çok yüksek beklenti de olmakta yarar var bence.
Trendyol'dan satın almıştım hiçbir sorun çıkmadı iade talebim kabul oldu kablolar vesaire tam ürün Trendyol'a ulaştıktan sonra iadenin iptal olması gibi bir şey yaşanır mı?
@Eagles hocam ürün elime ulaştığında içerisinden fatura vesaire çıkmadı sıkıntı çıkar mı iade ederken.
Son düzenleme:
Kutusundan çıkan her şeyi güzelce paketleyip iade ettiyseniz hiçbir bir sorun çıkmaz. İnternet alışverişlerinde, içinden çıkan poşetleri dahi atmayın mümkünse güzelce paketleyip gönderildiğinde sorunsuz iade alırlar. Satıcı Trendyol'un kendisi mi, yoksa tedarikçiden mi almıştınız. ? Satıcı Trendyol ise daha hızlı iade olur hatta. İptal olması için kutu içeriğini eksik, cihaza gözle görülür ciddi zarar verilmesi gerekir. Fatura elinize ulaşmasa bile, sistemde gözükür zaten yine sıkıntı olmaz. E-Faturlar genelde sisteme yükleniyor, kargo ile gelmese bile sıkıntı olmaz yine.
Kutusundan çıkan her şeyi güzelce paketleyip iade ettiyseniz hiçbir bir sorun çıkmaz. İnternet alışverişlerinde, içinden çıkan poşetleri dahi atmayın mümkünse güzelce paketleyip gönderildiğinde sorunsuz iade alırlar. Satıcı Trendyol'un kendisi mi, yoksa tedarikçiden mi almıştınız? Satıcı Trendyol ise daha hızlı iade olur hatta. İptal olması için kutu içeriğini eksik, cihaza gözle görülür ciddi zarar verilmesi gerekir. Fatura elinize ulaşmasa bile, sistemde gözükür zaten yine sıkıntı olmaz. E-faturlar genelde sisteme yükleniyor, kargo ile gelmese bile sıkıntı olmaz yine.
Satıcı direkt Trendyol hocam. Sağ olun yardımınız için.
Rica ederim. Satıcı Trendyol ise sizin sisteminizde gözükmese bile, onlarda muhakkak olur. İçiniz rahat olsun.Satıcı direkt Trendyol hocam. Sağ olun yardımınız için.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-