Öncelikle iyi bayramlar. Kulaklığımın kırılmasıyla ufaktan kulaklık arayışına başladım, düşündüğüm modellerden biri de bu model oldu. Bu kulaklık alınır mı? Ne kadar iyi? Arkadaşımın kulaklığını Bluetooth üzerinden test ettim. Tizleri biraz fazla ve ses boğuk gibiydi. O yüzden sizlere danışmak istedim. Ortalama 1500 TL bandına önerebileceğiniz diğer modelleri de bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ne amacla kullanacaksiniz?
Bahsettiğiniz kulaklığın sorunları giderilmiş yeni versiyonu çıkmıştı. Ama incelemeler ve YT yorumlarından gördüğümde kadarıyla onun da sorunları var. Ayrıca bu fiyat bandında oyuncu diye satılan kulaklıklar kablosuz deneyimde iyi olmuyor. Ses kasmak için almıyorsan ve kablosuz şartsa müzik için olan kulaklıklar da iş görebilir diye düşünüyorum.
Veya IEM kulaklıklar da iyi oluyor. IEM konusunda bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
Kablolu olarak aynı markanın şu kulaklığını öneririm. Kendi ses kartıyla geldiğinden, anakartında iyi bir ses kartı yoksa bu fiyata en mantıklısı diyebilirim.
Veya IEM kulaklıklar da iyi oluyor. IEM konusunda bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
Kablolu olarak aynı markanın şu kulaklığını öneririm. Kendi ses kartıyla geldiğinden, anakartında iyi bir ses kartı yoksa bu fiyata en mantıklısı diyebilirim.
Emre.py
Üstün
Büyük oranla oyun için. Kablosuz modunda kullanırım büyük ihtimalle çünkü desteği var.
Gaming olarak ne önerirsiniz? Bu modeli kablosuz olduğu için de düşünüyorum. Oyun amaçlı alacağım.Bahsettiğiniz kulaklığın sorunları giderilmiş yeni versiyonu çıkmıştı. Ama incelemeler ve YT yorumlarından gördüğümde kadarıyla onun da sorunları var. Ayrıca bu fiyat bandında oyuncu diye satılan kulaklıklar kablosuz deneyimde iyi olmuyor. Ses kasmak için almıyorsan ve kablosuz şartsa müzik için olan kulaklıklar da iş görebilir diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 23
Kulak ici istersen yardimci olurum. Dusuk butcede kulak ustunden daha iyi performans alirsin.Büyük oranla oyun için. Kablosuz modunda kullanırım büyük ihtimalle çünkü desteği var.
Gaming olarak ne önerirsiniz? Bu modeli kablosuz olduğu için de düşünüyorum. Oyun amaçlı alacağım.
Emre.py
Üstün
Kulak içi düşünmüyorum.Kulak ici istersen yardimci olurum. Dusuk butcede kulak ustunden daha iyi performans alirsin.
- Makaleler
- 23
Seciminizde bol sans o zaman.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-