Bütçe
1000 TL, 1500'e zorlayabilirim.
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle lütfen diğer konulara niye bakmadınız demeyin, baktım. Yaşadığım durum diğerlerinden farklı.

Elimdeki eski bir telefonu sattım ve kulaklık almaya karar verdim. Uzun süredir listemde FUXI-H7 vardı ancak fiyatı uçtuğu için alamıyorum, onun yerine aklımda fuxi H3 var. Bu bütçede kablosuz tercih etmek yanlış, biliyorum ancak kablolardan bunaldım. 4 ay öncesine kadar H2016D'nin kablosu düz kalsın diye kulaklığı camdan aşağı sarkıtıp da uyuyordum, sabaha kulaklığın kablosu anca düzeliyordu. Üstelik kabloları sabitleyince kulaklıkla çok hareket de edemiyorum. Bu yüzden kablosuz almaya karar kıldım.

Aktif olarak oyun delisi değilim ancak arada bir Valorant, strinova gibi ses kasmak gereken oyunlara giriyorum. Onun dışında daha çok iletişim, müzik ve video için alıyorum kulaklığı. Durumumda sizce alınır mı? Herkes farklı şeyler dediğinden çok arada kaldım.

Bir de "bu kulaklığın kablosu güzeldir." dediğiniz kablolu kulaklık varsa onu da alabilirim.

Ayrıca bu şekilde direkt FUXI-H7'de alabilirim ancak mouse yenilemek için de bütçe ayırmak istiyorum. Eğer aşırı derecede iyiyse direkt bunu da alabilirim.

Aldım 10 dk içinde iade ettim ürünün mikrofonu çalışmıyor ve bu butçede kablosuz kulaklık alınmaz. Machenike gx 30 aldım kesinlikle daha iyi.

Ürün siz bozarsanız destek vermez hiç bir firma zaten. Kendi kendine de bozulsa vermiyorlar. Konu burda para değil aslında.🙂
Hocam haklısınız ancak kablolu ürünlere aşırı küskünüm, hayatımı beter ettiler biraz. Ki en son kullandığım H2016D'nin de kablosu koptuğu için bozulmuştu.

Biraz kararsız olduğum için yine karar değiştirdim, geri Fuxi H3'e döndüm :D Almak istediğim satıcı dolandırıcı büyük ihtimal, bu yüzden Fuxi H3'de karar kıldım. @Yener K hocam sizce kulaklık dışarıda kullanıma uygun mu? Yani çok abartılı bir tasarımı var mı, veya çok kalın mı?

Hocam haklısınız ancak kablolu ürünlere aşırı küskünüm, hayatımı beter ettiler biraz. Ki en son kullandığım H2016D'nin de kablosu koptuğu için bozulmuştu.

Biraz kararsız olduğum için yine karar değiştirdim, geri fuxi h3'e döndüm :D almak istediğim satıcı dolandırıcı büyük ihtimal, bu yüzden fuxi h3'te karar kıldım. @Yener K hocam sizce kulaklık dışarıda kullanıma uygun mu? Yani çok abartılı bir tasarımı var mı, veya çok kalın mı?

Aceleniz yoksa Havit'in kendi sitesinde her salı akşamüstü happy hour oluyor 18 de başlıyor ve muazzam indirimler oluyor bazen
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,629677566.html salı günü bu kulaklık 1300'e düşmüştü aceleniz yoksa bir şansınızı deneyin derim H7 ve H3 de düşebilir.