Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen diğer konulara niye bakmadınız demeyin, baktım. Yaşadığım durum diğerlerinden farklı.
Elimdeki eski bir telefonu sattım ve kulaklık almaya karar verdim. Uzun süredir listemde FUXI-H7 vardı ancak fiyatı uçtuğu için alamıyorum, onun yerine aklımda fuxi H3 var. Bu bütçede kablosuz tercih etmek yanlış, biliyorum ancak kablolardan bunaldım. 4 ay öncesine kadar H2016D'nin kablosu düz kalsın diye kulaklığı camdan aşağı sarkıtıp da uyuyordum, sabaha kulaklığın kablosu anca düzeliyordu. Üstelik kabloları sabitleyince kulaklıkla çok hareket de edemiyorum. Bu yüzden kablosuz almaya karar kıldım.
Aktif olarak oyun delisi değilim ancak arada bir Valorant, strinova gibi ses kasmak gereken oyunlara giriyorum. Onun dışında daha çok iletişim, müzik ve video için alıyorum kulaklığı. Durumumda sizce alınır mı? Herkes farklı şeyler dediğinden çok arada kaldım.
Bir de "bu kulaklığın kablosu güzeldir." dediğiniz kablolu kulaklık varsa onu da alabilirim.
Ayrıca bu şekilde direkt FUXI-H7'de alabilirim ancak mouse yenilemek için de bütçe ayırmak istiyorum. Eğer aşırı derecede iyiyse direkt bunu da alabilirim.
Aldım 10 dk içinde iade ettim ürünün mikrofonu çalışmıyor ve bu butçede kablosuz kulaklık alınmaz. Machenike gx 30 aldım kesinlikle daha iyi.