Kulaklığı bir arkadaşa aldık fakat mikrofonu çalışmıyor. Jack dönüştürücü ile denedik fakat yine çalışmadı. Ne yapabiliriz?
Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Mikrofonun yanında ki çizgiyle girişin çizgisini aynı şekilde gelecek şekilde tak.
Olmadı.Mikrofonun yanında ki çizgiyle girişin çizgisini aynı şekilde gelecek şekilde tak.
Ucuz etin yahnisi. Kulaklık daha yeni geldi birde. 0 kulaklığın böyle gelmesi garip.Eğer çözüm bulamazsanız kronik olabilir, ben ve @efebatiin'de H2002p var mikrofonlarımız bozuk.
Direkt iade edeceğim. Kendime almadım ben Barracuda X kullanıyorum. Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim.Garantiye yollayıp geçin. Ucuz diye alıyorsunuz sonuç hüsran.
Bozuk muhtemelen.Ucuz diye sallayan arkadaşlara aldırış etme 2 sene olacak hala taş gibi. İade isteyin bozuk ürün olabilir.
Ölme eşeğim ölme. Arkadaş çalışıyor zaten uğraşır mı bilmiyorum. 21 iş günü uğraşacak artık.İade veya değişim talep edin, sıfır ürün alıp bozuk çıkması saçmalık zaten.
ryz
Uzman
Ucuz diye sallayan arkadaşlara aldırış etme 2 sene olacak hala taş gibi.
Ucuz olması ürünü kalitesiz etmiyor. Nice ucuz ürünler gördüm daha pahalılarından daha sağlıklı çalışıyor. Mesele ürünün kalitesinin de ucuz olması. Teknik servisi, müşteri hizmetleri vesaire bunlar da ürünün kalitesini belirliyor. Ürünün sizin elinizde iyi çalışıyor olması da ürünün fiyatına göre üst performans verdiğini belirtmez. Sorun yaşayan insan sayısı fazlaysa o ürün dandiktir.
@michaelscofield hocam biraz bilgili, mouse konusunda Steelseries Prime+ kendinden pahalı olan ürünlerden iyi. Örneğin Asus Gladius III veya Razer DeathAdder V3 gibi mouselardan kat kat ucuz ve eşitlik veya daha iyi performans sunabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347