Bu fiyata alternatifi cidden yok gibi mikrofonu iyi gibi aslında kuponla da iyi fiyata düşüyor. Malzeme kalitesi düşündürmüyor değil ortalama bir kalitesi varsa düşünülebilir, arkadaşım için düşünüyoruz.

Ben YouTube incelemelerinde güzel gibi gördüm. Çok sıkıntılı olacağını düşünmüyorum. Elime geçince kısa bir inceleme yazarım.

Aynı şeyi soracaktım tam. Sitedeki en premium alet bu görünüyor kulaklık kategorisinde.

Ben siparişi verdim ürün güzel fiyatına göre. Bence kaçırmayın.

Son düzenleme:
Havit iyidir güzeldir fiyatına göre de şahsen ped bulma sorunundan ötürü bir daha almam ben. 3 sene önce Havit Gamenote H2002D almıştım makul bir fiyata. 3 senenin ardından kulaklık pedleri öyle bir soyulmaya başlamıştı ki kanserdi resmen. Çorap geçirerek çözdüm pedlere bu sorunu ama bu sefer çoraplar kirlendi, içi simsiyah suni deri parçalarıyla doldu. Piyasada yeni pedi de bulunmadığı için çöp oldu bir nevi kulaklık şu an, atıl durumda bekliyor. Suni deri soyulmasa keşke.

Havit iyidir güzeldir fiyatına göre de şahsen ped bulma sorunundan ötürü bir daha almam ben. 3 sene önce Havit Gamenote H2002D almıştım makul bir fiyata. 3 senenin ardından kulaklık pedleri öyle bir soyulmaya başlamıştı ki kanserdi resmen. Çorap geçirerek çözdüm pedlere bu sorunu ama bu sefer çoraplar kirlendi, içi simsiyah suni deri parçalarıyla doldu. Piyasada yeni pedi de bulunmadığı için çöp oldu bir nevi kulaklık şu an, atıl durumda bekliyor. Suni deri soyulmasa keşke.
3 yıl da bile iyi dayanmış ama hocam :D Fiyatı belli ürünün, çok da bir şey beklememek lazım.

Orası doğru iyi dayandı da, sonra dayanamadım gittim başka kulaklık aldım. :D Dışarıya çok ses veriyordu bir de hoparlör gibiydi kulaklık değil de.
Düşük bütçede Rampage vs. markaların bariz bir şekilde bozulacak ürünleri yerine bunu almak daha mantıklı açıkçası. Onu alsan iyimser olalım 1 yıl dayanır ama genellikle daha kısa sürede başlıyor sorunları. Havit bu konuda en azından daha iyi, deneyimlemişsiniz zaten 3 yıl kadar işe yaramış :D Hayatımda kullanmadım ama düşük bütçem olsa kesinlikle Havit dışında markaya bulaşır mıydım bilmiyorum.

Hocam ped yenileme gibi bir düşüncem çok yok. Sadece kulağımda rahat dursun yeter.