KS KS DeadlyMania7 64 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.094 Çözümler 35 Beğeniler 6.406 Yer Cehennemin dibi 12 Temmuz 2024 #11 Helox dedi: Kulaklığın büyüklüğünü öğrenebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sürücü boyutları 50mm yazıyor. Başka nerenin ölçüsü lazım?
Helox dedi: Kulaklığın büyüklüğünü öğrenebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sürücü boyutları 50mm yazıyor. Başka nerenin ölçüsü lazım?
Helox 60 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.431 Yer Tensura 12 Temmuz 2024 #12 DeadlyMania7 dedi: Sürücü boyutları 50mm yazıyor. Başka nerenin ölçüsü lazım? Genişletmek için tıkla... Kafa bandı falan. Uzunluğu gerekiyor. Kafam biraz büyük
DeadlyMania7 dedi: Sürücü boyutları 50mm yazıyor. Başka nerenin ölçüsü lazım? Genişletmek için tıkla... Kafa bandı falan. Uzunluğu gerekiyor. Kafam biraz büyük
KS KS DeadlyMania7 64 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.094 Çözümler 35 Beğeniler 6.406 Yer Cehennemin dibi 12 Temmuz 2024 #13 Helox dedi: Kafa bandı falan. Uzunluğu gerekiyor. Kafam biraz büyük Genişletmek için tıkla... Kafanızın büyük olduğunu düşünüyorsanız direkt geçin hocam.
Helox dedi: Kafa bandı falan. Uzunluğu gerekiyor. Kafam biraz büyük Genişletmek için tıkla... Kafanızın büyük olduğunu düşünüyorsanız direkt geçin hocam.
Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.682 Yer Avcılar/İstanbul 12 Temmuz 2024 #14 EmirElibol dedi: Özellikle bu markanın kulaklıkları gerçekten küçük kafalılar için. Muhtemelen bu bütçedeki diğer markaların kaderi de aynıdır. Baslar ve tizler nasıl? Genişletmek için tıkla... Benim H2016D'de bu sorunu yaşamıyorum, kafam büyük sanırsam. Elinize sağlık bu arada, keşke sıfır alsaymışım ben de. Hediye geldiğini bilmiyordum
EmirElibol dedi: Özellikle bu markanın kulaklıkları gerçekten küçük kafalılar için. Muhtemelen bu bütçedeki diğer markaların kaderi de aynıdır. Baslar ve tizler nasıl? Genişletmek için tıkla... Benim H2016D'de bu sorunu yaşamıyorum, kafam büyük sanırsam. Elinize sağlık bu arada, keşke sıfır alsaymışım ben de. Hediye geldiğini bilmiyordum
CryFeel_ESL Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 216 Çözümler 2 Beğeniler 237 12 Temmuz 2024 #15 Bu mikrofonu çıkarılabilir kulaklık değil mi? Güzel güzel..
KS KS DeadlyMania7 64 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.094 Çözümler 35 Beğeniler 6.406 Yer Cehennemin dibi 12 Temmuz 2024 #16 CryFeel_ESL dedi: Bu mikrofonu çıkarılabilir kulaklık değil mi? Güzel güzel. Genişletmek için tıkla... Evet artılarında da belirttim. Çok güzel teknolojiymiş. İlk defa böyle bir kulaklık kullanıyorum çok iyi geldi.
CryFeel_ESL dedi: Bu mikrofonu çıkarılabilir kulaklık değil mi? Güzel güzel. Genişletmek için tıkla... Evet artılarında da belirttim. Çok güzel teknolojiymiş. İlk defa böyle bir kulaklık kullanıyorum çok iyi geldi.
A abusO7 Üyecik Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 1 19 Aralık 2024 #17 @DeadlyMania7, hocam uzun kullanımda sorun çıktı mı acaba? Son düzenleme: 19 Aralık 2024
KS KS DeadlyMania7 64 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.094 Çözümler 35 Beğeniler 6.406 Yer Cehennemin dibi 19 Aralık 2024 #18 abusO7 dedi: @DeadlyMania7, hocam uzun kullanımda sorun çıktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor.
abusO7 dedi: @DeadlyMania7, hocam uzun kullanımda sorun çıktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor.
A abusO7 Üyecik Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 1 19 Aralık 2024 #19 DeadlyMania7 dedi: Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor. Genişletmek için tıkla... DeadlyMania7 dedi: Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam hem inceleme hem de ilginiz için sipariş verdim memnun kalırım diye umut ediyorum Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
DeadlyMania7 dedi: Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor. Genişletmek için tıkla... DeadlyMania7 dedi: Hiçbir sorun yok hocam. Alacaksanız parasını sonuna kadar hak ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam hem inceleme hem de ilginiz için sipariş verdim memnun kalırım diye umut ediyorum
KS KS DeadlyMania7 64 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.094 Çözümler 35 Beğeniler 6.406 Yer Cehennemin dibi 19 Aralık 2024 #20 abusO7 dedi: Çok teşekkür ederim hocam hem inceleme hem de ilginiz için sipariş verdim memnun kalırım diye umut ediyorum. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızda kafanızı sıkabilir konuda da belirtmişimdir hemen pes edip iade vermeyin hayırlı olsun şimdiden.
abusO7 dedi: Çok teşekkür ederim hocam hem inceleme hem de ilginiz için sipariş verdim memnun kalırım diye umut ediyorum. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızda kafanızı sıkabilir konuda da belirtmişimdir hemen pes edip iade vermeyin hayırlı olsun şimdiden.