Havit Gamenote H2230D kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Tavsiyeler sonucu bu kulaklığı aldım, tek jak girişi olması sebebiyle mikrofonun da çalışabilmesi için çoklayıcı gerekiyor dediler onu da aldım.

Fakat az önce elime ulaşan çoklayıcıyı doğru şekilde kasanın arkasına bağlamama rağmen mikrofon hala çalışmıyor, sadece boğuk bir cızırtı sesi geliyor, sesimi asla almıyor ve arka plandaki tüm sesleri kaydediyor. Mikrofonu söküp direkt olarak kasanın arkasına takmayı denedim ve kusursuz şekilde çalıştı. Fakat çoklayıcıyla bağladığımda hiçbir şekilde çalışmıyor.

Aldığım çoklayıcı bu, lütfen bana bir yol gösterin, ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın sol arkasındaki düğmeye basmayı dener misiniz? Belki kapalıdır.

Benim de aklıma bu gelmişti, defalarca basıp basıp denedim ama sonuç değişmedi. Acaba yanlış bir ürün mü aldım, çoklayıcı Havit kulaklığa uygun olmayabilir mi?

Benim de aklıma bu gelmişti, defalarca basıp basıp denedim ama sonuç değişmedi. Acaba yanlış bir ürün mü aldım, çoklayıcı Havit kulaklığa uygun olmayabilir mi?
Çoklayıcıyla ilgili bir fikrim yok maalesef, laptop ile kullanıyorum bu kulaklığı. Tek giriş jack var. İlk aldığımda hiç çalışmıyordu mikrofonu, Realtek Audio Console programında kulaklık-mikrofon girişlerini kurcalayarak çalıştırmıştım.

Merhaba bende bugün yeni aldım bu kulaklığı, pcim laptop ve tek jackla calistirabiliyorum, ilk başta mikrofonh görmedi ve bende sizin gibi realtek audio console girislerini kurcalayarak gördü PC, ancak mikrofon sesimi almıyor test yaptığımda ise sesim gitmiyor sadece dip sesi alıyor nasıl cozebilirim yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…