Solaire of Astora
Uzman
Tavsiyeler sonucu bu kulaklığı aldım, tek jak girişi olması sebebiyle mikrofonun da çalışabilmesi için çoklayıcı gerekiyor dediler onu da aldım.
Fakat az önce elime ulaşan çoklayıcıyı doğru şekilde kasanın arkasına bağlamama rağmen mikrofon hala çalışmıyor, sadece boğuk bir cızırtı sesi geliyor, sesimi asla almıyor ve arka plandaki tüm sesleri kaydediyor. Mikrofonu söküp direkt olarak kasanın arkasına takmayı denedim ve kusursuz şekilde çalıştı. Fakat çoklayıcıyla bağladığımda hiçbir şekilde çalışmıyor.
Aldığım çoklayıcı bu, lütfen bana bir yol gösterin, ne yapacağımı bilmiyorum.
www.n11.com
Fakat az önce elime ulaşan çoklayıcıyı doğru şekilde kasanın arkasına bağlamama rağmen mikrofon hala çalışmıyor, sadece boğuk bir cızırtı sesi geliyor, sesimi asla almıyor ve arka plandaki tüm sesleri kaydediyor. Mikrofonu söküp direkt olarak kasanın arkasına takmayı denedim ve kusursuz şekilde çalıştı. Fakat çoklayıcıyla bağladığımda hiçbir şekilde çalışmıyor.
Aldığım çoklayıcı bu, lütfen bana bir yol gösterin, ne yapacağımı bilmiyorum.
Frisby Fa-6624Acv2 3 5Mm Stereo E 4Pin 3 5Mmstereo Fiyatları ve Özellikleri
Frisby Fa-6624Acv2 3 5Mm Stereo E 4Pin 3 5Mmstereo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleyen: Moderatör: