zaferh

Başarılı
Hepsiburada'da kuponum var, 1100 TL civarına düşüyor. . Şu anda G413 SE TKL kullanıyorum fakat G413'ü 2 kere servise verdim, her seferinde kablosu soyuluyor. Burada fırsat bulmuşken alınır mı?

Son düzenleme:
Logitech o switch'inden düz bir red switch klavyeye geçmek bence iyi olmayacaktır.

Kablonun soyulma nedeni evcil hayvan falan mı?
Bu kablo sorununa kendiniz bir çözüm bulmayı denediniz mi?

Ortalama bütçeniz ne kadar?
Kupon ne kadar indirim sağlıyor?
Kupon sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde mi geçerli?

Görseldeki gibi ürüne özel kuponsa tercih etmezdim. Kendi kuponunuz varsa da belirtirseniz belki alternatif ürün önerebiliriz. Ama ben yerinizde olsam bu örgü vb. işlerinden anlayan bir esnaf bulup, klavyenin kablosunu farlı bir şey ile kapattırırdım.

2025-04-09_14-51.webp

Logitech o Switch'inden düz bir red Switch klavyeye geçmek bence iyi olmayacaktır.

Kablonun soyulma nedeni evcil hayvan falan mı?
Bu kablo sorununa kendiniz bir çözüm bulmayı denediniz mi?

Ortalama bütçeniz ne kadar?
Kupon ne kadar indirim sağlıyor?
Kupon sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde mi geçerli?

Görseldeki gibi ürüne özel kuponsa tercih etmezdim. Kendi kuponunuz varsa da belirtirseniz belki alternatif ürün önerebiliriz. Ama ben yerinizde olsam bu örgü vb. işlerinden anlayan bir esnaf bulup, klavyenin kablosunu farlı bir şey ile kapattırırdım.

Eki Görüntüle 139173

Hayır hocam aldım klavyeyi elimdeki kuponlarla 700 TL'ye geldi kablonun soyulma nedeni kalitesiz olması uç kısmı sürekli soyuluyor G513 dede aynı problemle karşılaşmıştım şu anda klavye geldi tuhaf tarafı kahverengi Switch ile geldi.