Havit Gamenote MS974WB mouse nasıldır?

pecer şatlab

Yetkin
2-3 gündür bakıyordum bu fareye, en ucuz PAW3311 fare bu sanırım. Trendyol'dan 928 TL'ye alınabiliyor şu an. Almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Evet. PixArt PAW3311 sensör teknolojisine sahip. Açıkçası bu sensör fena da değil, zaten insan olarak belli bir IPS/G'den sonra hissedemeyiz.

@23783'nin de dediği gibi önce bütçenizi ve tutuş şeklinizi öğrenelim. Tutuş şekli nedir diye bilmiyorsanız:

Bütçeniz ve tutuş şekliniz?

Hocam 928'e zor çıkardım daha da çıkarabileceğimi düşünmüyorum, claw grip tutuyorum.

Tutuş şeklim claw grip hocam, dediğim gibi 928'e zor çıkardım bütçeyi.

İfadeler: 144
Hocam 928'e zor çıkardım daha da çıkarabileceğimi düşünmüyorum, claw grip tutuyorum.

Tutuş şeklim claw grip hocam, dediğim gibi 928'e zor çıkardım bütçeyi.
Daha fazla çıkmıyorsa ve kablosuz istiyorsanız bence alın.

Kablosuz önermem bu bütçede Prime+ alabilirsiniz. Ama kablosuz denemek istiyorum derseniz 2.ele yönelin derim.

Hocam sipriş verdim deneyelim bir, kablolu kullanırsam normal kablolulardan farkı olur mu? Olursa nasıl bir fark olur.

Nasıl yani normal kablolu derken?

Kablosuz kullanılamayanlar ile 3 farklı bağlantı seçeneği olan farede kablolu kullanırsam ikisi arasında fark olur mu?

Fareyi aldım lod, vs hiçbir sorunu yok aşırı hafif biraz alışmam gerekiyor.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…