pecer şatlab
Yetkin
2-3 gündür bakıyordum bu fareye, en ucuz PAW3311 fare bu sanırım. Trendyol'dan 928 TL'ye alınabiliyor şu an. Almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
Evet. PixArt PAW3311 sensör teknolojisine sahip. Açıkçası bu sensör fena da değil, zaten insan olarak belli bir IPS/G'den sonra hissedemeyiz.
@23783'nin de dediği gibi önce bütçenizi ve tutuş şeklinizi öğrenelim. Tutuş şekli nedir diye bilmiyorsanız:
Eki Görüntüle 193996
Daha fazla çıkmıyorsa ve kablosuz istiyorsanız bence alın.Hocam 928'e zor çıkardım daha da çıkarabileceğimi düşünmüyorum, claw grip tutuyorum.
Tutuş şeklim claw grip hocam, dediğim gibi 928'e zor çıkardım bütçeyi.
Daha fazla çıkmıyorsa ve kablosuz istiyorsanız bence alın.
Kablosuz önermem bu bütçede Prime+ alabilirsiniz. Ama kablosuz denemek istiyorum derseniz 2.ele yönelin derim.Çıkmıyor hocam maalesef, kablosuz istiyorum şimdiye kadar hep kablolu kullandım bir değişiklik olsun.
Kablosuz önermem bu bütçede Prime+ alabilirsiniz. Ama kablosuz denemek istiyorum derseniz 2.ele yönelin derim.
Nasıl yani normal kablolu derken?Hocam sipriş verdim deneyelim bir, kablolu kullanırsam normal kablolulardan farkı olur mu? Olursa nasıl bir fark olur.