DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar, ilgili kulaklığın "P" modelini kullanıyorum. Mikrofonu çıkmayan, USB'li ve siyah versiyon. 2 senedir kullanıyorum ve birkac ay once sadece kulak pedleri soyulmaya basladi. Bu "D" modelinin pembesinden kiz arkadaşıma yaklaşık 1 ay önce hediye aldım. Odasında, PC masasının üzerinde duruyor ve güneş ışığı altında falan da kalmıyor. Bir sıvıya falan da temas etmedi, ilk defa böyle bir şey gördüm.

1000196263.webp

1000196257.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ilgili kulaklığın "P" modelini kullanıyorum. Mikrofonu çıkmayan, USB'li ve siyah versiyon. 2 senedir kullanıyorum ve birkac ay once sadece kulak pedleri soyulmaya basladi. Bu "D" modelinin pembesinden kiz arkadaşıma yaklaşık 1 ay önce hediye aldım. Odasında, PC masasının üzerinde duruyor ve güneş ışığı altında falan da kalmıyor. Bir sıvıya falan da temas etmedi, ilk defa böyle bir şey gördüm.

Eki Görüntüle 117559

Eki Görüntüle 117560
Mikrofonun sararması, genellikle zamanla oluşan bir durumdur. İşte bu sorunu çözmek için atabileceğiniz adımlar:

1. Temizlik:​

• Mikrofonu silin: Mikrofona nazikçe nemli bir bezle dokunun, bu toz ve kir birikintilerini kaldırabilir.
  • Sabunlu su kullanın: Düşük konsantrasyona sahip sabunlu su ile mikrofonda kalan lekeleri temizlemeyi deneyin. Nemli bezle silin.

2. Ortam Koşulları:​

• Uzak tutun: Mikrofonun sıcak ve nemli alanlarda kalmasını engelleyin.
  • Işığa maruziyeti azaltın: Gün ışığını doğrudan almadığı bir yere yerleştirin.

3. Koruyucu Kılıf Kullanımı:​

- Mikrofon süngeri takın: Sararmayı önlemek için ek bir koruyucu sünger kullanabilirsiniz.

4. Uzun Süreli Çözüm:​

- Garanti ve Destek: Ürün garanti kapsamındaysa, üretici ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

5. Alternatif Süngerin Değişimi:​

- Yeni sünger satın alın: Mikrofona uyacak bir sünger bulup değiştirebilirsiniz.

Bu adımları uygulayarak sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir yardım almayı düşünebilirsiniz.