sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
İndirime girme şansı olan farelerden hangileri alınabilir sizce? Ben şunlar düşerse birini almayı planlıyorum. Havit marka farelerden alınır/alınmaz dedikleriniz hangisi? Fiyatların indirimli olabileceğini unutmayın lütfen.

Hiçbiri girmedi yine. Şansımı haftaya erteliyorum ancak önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Havit Kraken StarBlaze-2
Havit Gamenote MS979WB

Bunları alabilirsiniz, MCU'ları belirtilmemiş ne kadar iyi/kötü o yüzden yorum yapamayacağım ama attıklarınızdan en iyi sensörü olan bu ikisi.

Ayrıca pek güvenilmez bu mouse'lara MCU bilgisi yok çünkü, illa Havit olmayacaksa başka mouselar da önerebilirim.

Son düzenleme:
2000 liralık fareye 3311 sensör koymuşlar. Mcu beken falandır muhtemelen. Hiçbiri alınmaz bu fiyattan. Bütçe belirtin, daha iyi öneriler yapalım.
Beken kötü bir MCU değil ki? Bu bütçelerde konulabilecek en iyi MCU. Şuan Beken MCU mouse kullanıyorum aylardır. Ayrıca umarım Beken koymuşlardır ki sanmıyorum daha kötü MCU kullanmışlardır tahminimce.

Beken kötü bir mcu değil ki? Bu bütçelerde en konulanabilecek en iyi mcu.

Beken Mcu'ya söz söylemedim zaten. Net mcu bilgisine ulaşmadan alınmamalı. BK3633 falan varsa zaten facia. 2000 liralık farede 3311 olmamalı. 1500 liraya satılan mouselerde bile 3395 var. Ayrıca üstüne 200-300 koyunca nordic 52840 mculu mouse alınabiliyor. Hiçbir albenisi yok bu mouselerin.

Beken Mcu'ya söz söylemedim zaten. Net mcu bilgisine ulaşmadan alınmamalı. BK3633 falan varsa zaten facia. 2000 liralık farede 3311 olmamalı. 1500 liraya satılan mouselerde bile 3395 var. Ayrıca üstüne 200-300 koyunca nordic 52840 mculu mouse alınabiliyor. Hiçbir albenisi yok bu mouselerin.
Dediklerinize katılıyorum 200-300 koyunca iyi mouse'lar var. Fakat şuan BK3633 olan mouse kullanıyorum neden facia peki?

Dediklerinize katılıyorum 200-300 koyunca iyi Mouse'lar var. Fakat şu an BK3633 olan mouse kullanıyorum neden facia peki?

Çoğu varyasyonu sorunlu bir mcu. Mesela X3'te kullanılan BK3633 sorunlu ama furylevel Z1'de ki 3633 farklı varyasyon. Z1'de kullanılan 3633 fena değil.

Çoğu varyasyonu sorunlu bir mcu. Mesela X3'te kullanılan BK3633 sorunlu ama furylevel Z1'de ki 3633 farklı varyasyon. Z1'de kullanılan 3633 fena değil.
Evet şuan Z1 kullanıyorum :). Farklı seri uzantılı versiyonunu kullanıyor söylediğiniz gibi. Çoğu kişi bilip bilmeden X3'te sorunlar olduğu için Beken'i kötülüyor. Aslında orda da sorun BK3633 değil, X3'ün kendi sorunlarından kaynaklanıyordu.

2000 liralık fareye 3311 sensör koymuşlar. Mcu beken falandır muhtemelen. Hiçbiri alınmaz bu fiyattan. Bütçe belirtin, daha iyi öneriler yapalım.
2.000 TL'ye almayacağım hocam zaten. İndirime girdiklerinde %50 civarı bir indirime giriyorlar. MS979WB 1.000 TL'ye düşmüştü örneğin. Kaçırdım maalesef fareyi tanımadığımdan.

Evet şu an Z1 kullanıyorum :). Farklı seri uzantılı versiyonunu kullanıyor söylediğiniz gibi. Çoğu kişi bilip bilmeden X3'te sorunlar olduğu için Beken'i kötülüyor. Aslında orada da sorun BK3633 değil, X3'ün kendi sorunlarından kaynaklanıyordu.

X3 başlı başına sorunlu bir mouse zaten. Z1 güzel mouse, zamanında çok güzel sattı 1500 TL civarindan. Bu paralara düzgün mouse pek kalmadı artık. Nisan 2024'te M800 Ultra'nın 600 mAh versiyonunu 1760 TL'ye almıştım. :D

2.000 TL'ye almayacağım hocam zaten. İndirime girdiklerinde %50 civarı bir indirime giriyorlar. MS979wb 1.000 TL'ye düşmüştü örneğin. Kaçırdım maalesef fareyi tanımadığımdan.

Ben 1000 TL o fareye verene kadar, kablosuz rahatlığından feragat edip SS Prime+ alırdım. Eli yüzü düzgün baş ağrıtmayacak kablosuz mouseler 1900'den başlamakta maalesef.