GhostRileyy

Uzman
Amazon fiyatı 699 TL.

IMG_20250818_131545.webp

IMG_20250818_131003.webp

Bilmiyorum hocam. Ana kulaklık olarak kullanacaksanız pek önermem ancak yedekte tutacaksanız benim gibi alabilirsiniz. Ancak bu fiyatlara artık iyi kulaklıklar pek yok görürseniz alın derim ben. Ha belki Rampage ve GameBooster markalı kulaklıklar bulabilirsiniz bu fiyatlara ancak onlarıda forumda kimse önermiyor.

Bir bakalım, alacağım sanırım bulabilirsem.
Alın hocam, alın.

Bilmiyorum hocam. Ana kulaklık olarak kullanacaksanız pek önermem ancak yedekte tutacaksanız benim gibi alabilirsiniz. Ancak bu fiyatlara artık iyi kulaklıklar pek yok görürseniz alın derim ben. Ha belki Rampage ve Game Booster markalı kulaklıklar bulabilirsiniz bu fiyatlara ancak onları da forumda kimse önermiyor.

Alın hocam, alın.

Aldım bile hocam efsane bir şey (fiyatına göre) teşekkür ederim, ben beğendim şahsen ama fiyatı 500 TL'ydi. :mad:

Gerçek tabii ki hocam neden yalan söyleyeyim :) fiyatı 500 TL olmuş sanırım burada böyleydi ama sesi gayet güzel hissetiriyor ayrıca dışarıdaki sesleri neredeyse hiç duymuyorum ana kulaklıgım olarak kullanıyorum bu arada, mikrofonu da gayet güzel alacak varsa öneririm.

Bir de elim hep mikrofona çarpıyor mikrofonum yok başka bozulsun istemiyorum ama ben elimi yüzüme getirdiğimden oluyor, arada çarpıyor işte.

Son düzenleme: