Stok bitti bu arada, KB904L olanını kullandım. Switch ve özellikleri aynı sadece TKL ve tasarımı farklı. Yay sesi falan yok. Yukarıdaki arkadaş o fiyat aralığındaki klavyelere göre genel yorum yapmış. Kulaklık dışında açıkcası öne çıkan ürün ve fiyatlandırmadaki hatalarına katılırım. Ama Havit'in fason üretim markalardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. En azından farklı fabrika veya üreticiye yaptırmıyorlar. Kendi fabrikalarında yapıyorlar.

Tek dezavantajlı müşteri istekleri ve rakip firmalara ayak uyduramak olabilir. Biraz daha yaptıkları ürünler hakkında net olmayı, fiyat konusunda doğru şekilde piyasaya girmeyi falan çözseler açıkcası rastgele marka basılan 700-1500 ₺ arası çoğu üründen daha çok tercih edilebilir olduğunu söyleyebilirim.

Açıkcası stok kaçırmasaydınız 1100 ₺ civarına gayet iyi klavyeydi. Her hafta salı bu indirimleri yapıyorlar. Aceleniz yoksa sonraki hafta da beklenebilir. Aynı özellikleri olan TKL modeli KB904L'yi de büyük ihtimalle indirime sokarlar diye düşünüyorum. Aşağıda o klavye hakkında genel görüşlerimi yazdım. Ben bir de bu klavyeyi 2500 ₺ almıştım. Galiba %60 modeli de çıkınca 2300 ₺'ydi. Bir tık kazıkladılar, umarım ileride bu saçma fiyattan çıkıp hızlıca indirime girmeyi yapmazlar.

Hocam 2 klavyeyi de kullandınız mı? Bende Havit olanını alacağım vazgeçip pişman olmayalım.
Royal kludgenin malzeme kalitesi daha iyi.
Stok bitti bu arada, KB904L olanını kullandım. Switch ve özellikleri aynı sadece TKL ve tasarımı farklı. Yay sesi falan yok. Yukarıdaki arkadaş o fiyat aralığındaki klavyelere göre genel yorum yapmış. Kulaklık dışında açıkcası öne çıkan ürün ve fiyatlandırmada katılırım. Ama Havit'in fason üretim markalardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. En azından farklı fabrika veya üreticiye yaptırmıyorlar. Kendi fabrikalarında yapıyorlar.

Açıkcası stok kaçırmasaydınız 1100 ₺ civarına gayet iyi klavyeydi. Her hafta salı bu indirimleri yapıyorlar. Aceleniz yoksa sonraki hafta da beklenebilir. Aynı özellikleri olan TKL modeli KB904L'yi de büyük ihtimalle indirime sokarlar diye düşünüyorum.

Hocam bu fiyata bütçe arttırıp. Royal kludge r60 almak daha mantıklı, ben bu klavyeyi kullandım ve maalesefki Royal kludge'deki kaliteyi hissedemedim. Ve ben yay seside gayet oluyordu. Hem Royal kludge daha kaliteli olduğu için onu öneriyorum 1100 liraya 200 daha koyup almak daha mantıklı genelleme yapmadım.

Stok bitti bu arada, KB904L olanını kullandım. Switch ve özellikleri aynı sadece TKL ve tasarımı farklı. Yay sesi falan yok. Yukarıdaki arkadaş o fiyat aralığındaki klavyelere göre genel yorum yapmış. Kulaklık dışında açıkcası öne çıkan ürün ve fiyatlandırmadaki hatalarına katılırım. Ama Havit'in fason üretim markalardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. En azından farklı fabrika veya üreticiye yaptırmıyorlar. Kendi fabrikalarında yapıyorlar.

Tek dezavantajlı müşteri istekleri ve rakip firmalara ayak uyduramak olabilir. Biraz daha yaptıkları ürünler hakkında net olmayı, fiyat konusunda doğru şekilde piyasaya girmeyi falan çözseler açıkcası rastgele marka basılan 700-1500 ₺ arası çoğu üründen daha çok tercih edilebilir olduğunu söyleyebilirim.

Açıkcası stok kaçırmasaydınız 1100 ₺ civarına gayet iyi klavyeydi. Her hafta salı bu indirimleri yapıyorlar. Aceleniz yoksa sonraki hafta da beklenebilir. Aynı özellikleri olan TKL modeli KB904L'yi de büyük ihtimalle indirime sokarlar diye düşünüyorum. Aşağıda o klavye hakkında genel görüşlerimi yazdım. Ben bir de bu klavyeyi 2500 ₺ almıştım. Galiba %60 modeli de çıkınca 2300 ₺'ydi. Bir tık kazıkladılar, umarım ileride bu saçma fiyattan çıkıp hızlıca indirime girmeyi yapmazlar.

Arkadaş kb900l diyor ben kullandım. Pek beğenmedim diyenilirim

Havit olanını kullandınız mı? Kalitesinin nasıl olduğu vahiyle mi indi anlamadım.
Kullandım. Demek istediğim şu havit alınmaz dediğim: Royal kludge r65 yerine alınmaz, bazı klavyeleri iyi fakat Royal kludge r65 yerine almak mantıksız bence .

Son düzenleme:
Buraya da bırakalım. Arkadaş kendini yalanmış oldu. Haklı çıkacağım diye dedikodu yapan, seviyeyi aşağı çeken garibanın teki. Neyse ben yukarıda kullanım deneyimlerimi yazdım. Sizin bahsettiğin klavyeyi kullandığınızı sanmıyorum. Royal Kludge kötüdür falan da demedim. Ama 1100 ₺ manyetik switch klavye varsa alınır. Havit'in de neden diğer fason üretim markalara göre tercih edilebileceğini yazdım. Arkadaş alınmış, bari alınıyorsun dedikodu yapma göz ardı et geç.

2025-07-09_00-44.webp

Bu arada konu sahibi yakın zamanda klavye ihtiyacınız varsa, Connectgame şu üründe kampanyada alınabilir.

Site arayüzleri berbat olduğu için başka modellerini de aratınca bulamıyorsunuz. Ayrıca şu modeli de var mış.

Bütçe eklerim diyorsanı manyetik switch olan 2500 ₺ klavyenin beyazını kullanıyorum. Gayet sessiz ve kasasında şu kaç katmanlı zımbırtılardan da var. Gerçi 1800 ₺ olan ürünlerde de var. Manyetik switch'in tek dezavantajı kablosuz değil.

Son düzenleme:
Buraya da bırakalım. Arkadaş kendini yalanmış oldu. Haklı çıkacağım diye dedikodu yapan, seviyeyi aşağı çeken garibanın teki. Neyse ben yukarıda kullanım deneyimlerimi yazdım. Sizin bahsettiğin klavyeyi kullandığınızı sanmıyorum. Royal Kludge kötüdür falan da demedim. Ama 1100 ₺ manyetik switch klavye varsa alınır. Havit'in de neden diğer fason üretim markalara göre tercih edilebileceğini yazdım. Arkadaş alınmış, bari alınıyorsun dedikodu yapma göz ardı et geç.

Eki Görüntüle 161754

Bu arada konu sahibi yakın zamanda klavye ihtiyacınız varsa, Connectgame şu üründe kampanyada alınabilir.

Site arayüzleri berbat olduğu için başka modellerini de aratınca bulamıyorsunuz. Ayrıca şu modeli de var mış.

Bütçe eklerim diyorsanı manyetik switch olan 2500 ₺ klavyenin beyazını kullanıyorum. Gayet sessiz ve kasasında şu kaç katmanlı zımbırtılardan da var. Gerçi 1800 ₺ olan ürünlerde de var. Manyetik switch'in tek dezavantajı kablosuz değil.
Bana diyene bak. Çok güldüm teşekkür ediyorum. Ben kabullenmiyorum diye asla bir şey demedim düzenlemem gerekebilirdi fakat ben yay sesine benzetmiş olabilirim insanlık hali bu. Asıl gariban sizsiniz. Ben adam gibi diyorum orada mesajımı düzeltmem gerektiğini arkadaşa daha iyi bir model sunduğum için haksız olduk sizinlede asla kötü bir şey demedim ve bana gariban diyorsunuz. Ayrıca kötü demiyorum ki demişsiniz denediniz biliyorum fakat 1100 TL ye havit almak yerine Royal kludge almasını söyledim hem parasını daha az harcamış olur diye ama sizde burada ezikçe davranıyorsunuz, olgun davranamıyorsunuz. Bunu arkadaşta dedi insanlık hali diye ama sizin gibiler anlamaz neyse konuyu uzatmaya gerek yok.