seeraddar

Üstün
Daha önce Havit KB884L modelini kullanıyordum ama çok da memnun kalmamıştım. Kablo girişi arızalandı. Servise gönderdim, sadece kablo değişimi yapılıp geri gönderildi. Sorun çözülmeyince tekrar durumu anlattım geri gönderiniz dendi. Büyük ihtimalle bugün yarın tekrar servise kaydı yapılır ve ücret iadesi talep edeceğim.1680 TL iade alacağım.

Şu anda Havistore'da Havit KB900L modeli 2200 TL'den 1100 TL'ye düşmüş. Klavye 8K Hz, manyetik tuşlar (teknik detaylara çok hâkim değilim ama ilgimi çekti). Yeni model, üstüne üstlük iade parasından daha düşük fiyata geliyor yani cebime de 500-600 TL civarı para kalacak.

Sormak istediğim şu:
  • Havit KB900L bu fiyata değer mi?
  • Bu model alınır mı? Yoksa ileride pişman eder mi?
  • Bu fiyat bandında (1100 TL civarı) alınabilecek daha mantıklı bir alternatif var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Havit KB884L modelini kullanıyordum ama çok da memnun kalmamıştım. Kablo girişi arızalandı. Servise gönderdim, sadece kablo değişimi yapılıp geri gönderildi. Sorun çözülmeyince tekrar durumu anlattım geri gönderiniz dendi. Büyük ihtimalle bugün yarın tekrar servise kaydı yapılır ve ücret iadesi talep edeceğim.1680 TL iade alacağım.

Şu anda Havistore'da Havit KB900L modeli 2200 TL'den 1100 TL'ye düşmüş. Klavye 8K Hz, manyetik tuşlar (teknik detaylara çok hâkim değilim ama ilgimi çekti). Yeni model, üstüne üstlük iade parasından daha düşük fiyata geliyor yani cebime de 500-600 TL civarı para kalacak.

Sormak istediğim şu:
  • Havit KB900L bu fiyata değer mi?
  • Bu model alınır mı? Yoksa ileride pişman eder mi?
  • Bu fiyat bandında (1100 TL civarı) alınabilecek daha mantıklı bir alternatif var mı?
Hocam bütçe artarmı?

Neden bunu almalıyım? Yani bunun farkı nedir?
Daha kaliteli olduğu için, havit marka alınmaz. Kulaklık modeli vardı h2002p diye sadece fiyat performans konusundaki en iyi yaptığı şey bu kulaklığı yapmaktı bence. Dediğim gibi, bu klavye daha iyi. Havit klavyesinden yay sesi çıkabilir,ve kaliteli switch kullanmıyorlar zaten.

Neden bunu almalıyım? Yani bunun farkı nedir?
Niye düşündürücü ifadesi attınız. Hocam isterseniz havit alın, siz bilirsiniz.

Daha kaliteli olduğu için, Havit marka alınmaz. Kulaklık modeli vardı H2002p diye sadece fiyat performans konusundaki en iyi yaptığı şey bu kulaklığı yapmaktı bence. Dediğim gibi, bu klavye daha iyi. Havit klavyesinden yay sesi çıkabilir, ve kaliteli Switch kullanmıyorlar zaten.

Niye düşündürücü ifadesi attınız. Hocam isterseniz Havit alın, siz bilirsiniz.

Hocam 2 klavyeyi de kullandınız mı? Bende Havit olanını alacağım vazgeçip pişman olmayalım.