Fuxi serisi tamamen kronik sorunludur. İllaki kablosuz istiyorsanız 2039BG alın. Tabi oda biraz vasat bir kulaklık. Benim tavsiyem kablosuz zorunlu değil ise H2002P alıp geçin.
Hocam vasat diyorsunuz fakat size göre geri kalan özelliklerini çok merak ettim. Modeli kullanıp mı yorum yaptınız yoksa ezberemi. H200P'den her türlü özelliği önde diyebilirim ayrıca kablosuz bir model, daha ne olsun?

Hocam vasat diyorsunuz fakat size göre geri kalan özelliklerini çok merak ettim. Modeli kullanıp mı yorum yaptınız yoksa ezberemi. H200P'den her türlü özelliği önde diyebilirim ayrıca kablosuz bir model, daha ne olsun?

Bu bütçedeki kablosuz kulaklıktan bu kadar beklentiye girmek saçma. Hangi özelliği daha iyi? Hassasiyet mi? Hem sürücü çapı hem de empedans olarak H2002p daha önde. Mikrofon testine gelecek olursak iki kulaklığın incelemelerdeki mikrofon testini sırayla dinleyip karşılaştırabilirsiniz açık ara H2002p daha önde. 2039Bg'nin ise 7.1 performansı ise H2002p kadar iyi değil birebir karşılaştırabilirsiniz. İnsanlar enayi değilki kablosuz düzgün kulaklık bulunmayan bütçeye bu kulaklığı koymuş. Evet bu bütçedeki kablosuzların en iyisi 2039bg ama verdiğiniz paranın karşılığı neyse onu alıyorsunuz.

Rekabetçi oyun oynayacaksanız bu bütçe aralığında kesinlikle kablosuz kulaklık önermem. Aynı markanın H2002P kulaklığını kullanıyorum ve öneririm.

Ama rekabetçi oyun oynamıyorum, ses kasma takıntım yok diyorsanız attığınız kulaklık da işinizi görecektir diye düşünüyorum. Kronik sorunlarını H3 tarafında duydum, H7 için de 1-2 tane sorun belirten yorum görmüştüm. Tabii kullanmadan bir şey diyemem. Efe'nin attığı kulaklık da H2002P ve benzer 1-2 modelin kablosuzu gibi duruyor. Kafada ağır durur gibi geldiğinden açıkcası kendim almazdım.

Bir de Gaming gecesinde şu ürün var mış. Nasıldır bilmiyorum bütçenize uygunsa belki bu ürün de tercih edilebilir.