Talex
Çalışkan
Bütçem çok yok 1500 gibi bir fiyata sadece bu kulaklığı buldum. İyi mi? Alınır mı? Yoksa başka öneriniz var mı?
Peki mikrofonu iyi mi?Fuxi serisi alınmaz. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,629677566.html
Bu model cidden fiyat performans nirvanası. Sorunsuz ve parasını sonuna kadar hak eden bir model.
Konu sahibi sanırım kablosuz bir model istiyor. İkincisi her yönden H2039BG çok daha iyi ve mantıklı olur. H2002P'nin mikrofonu biraz kötü ve çok rahat bir model değil.
Evet. Yayın için ne kadar verimli olur bilmem ama arkadaşlarla oyun oynama cart curt işleri için fazlasıyla yeterli.
Discord tarzı uygulamalarda konuşmak için ya da oyun içinde konuşmak için kullanacağım. Yeterli olacaktır sanırım.Konu sahibi sanırım kablosuz bir model istiyor. İkincisi her yönden H2039BG çok daha iyi ve mantıklı olur. H2002P'nin mikrofonu biraz kötü ve çok rahat bir model değil.
Evet. Yayın için ne kadar verimli olur bilmem ama arkadaşlarla oyun oynama cart curt işleri için fazlasıyla yeterli.
Kesinlikle, hemde fazlasıyla yeterli olacak.Discord tarzı uygulamalarda konuşmak için ya da oyun içinde konuşmak için kullanacağım. Yeterli olacaktır sanırım.
Fuxi serisi tamamen kronik sorunludur. İllaki kablosuz istiyorsanız 2039BG alın. Tabi oda biraz vasat bir kulaklık. Benim tavsiyem kablosuz zorunlu değil ise H2002P alıp geçin.Bütçem çok yok 1500 gibi bir fiyata sadece bu kulaklığı buldum. İyi mi? Alınır mı? Yoksa başka öneriniz var mı?