A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 21 Ekim 2025 #1 Havya ucunu daha geniş bir uç takmak için matkap ile genişlettim, çalışmasına zarar vermiş midir? Fişe takmadan sormak istedim.
Havya ucunu daha geniş bir uç takmak için matkap ile genişlettim, çalışmasına zarar vermiş midir? Fişe takmadan sormak istedim.
GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 21 Ekim 2025 #2 Hocam görsel ekleme şansınız var mıdır? Havya ucu deforme olduysa uç takılmayabilir.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.860 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 21 Ekim 2025 #3 Attar dedi: Havya ucunu daha geniş bir uç takmak için matkap ile genişlettim, çalışmasına zarar vermiş midir? Fişe takmadan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İçindeki ısınan kısım sağlamsa sıkıntı yok devam.
Attar dedi: Havya ucunu daha geniş bir uç takmak için matkap ile genişlettim, çalışmasına zarar vermiş midir? Fişe takmadan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İçindeki ısınan kısım sağlamsa sıkıntı yok devam.
KS KS A Attar Becerikli Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 205 Çözümler 1 Beğeniler 38 22 Ekim 2025 #4 Koneko Toujou dedi: İçindeki ısınan kısım sağlamsa sıkıntı yok devam. Genişletmek için tıkla... GRL dedi: Hocam görsel ekleme şansınız var mıdır? Havya ucu deforme olduysa uç takılmayabilir. Genişletmek için tıkla... İç kısmında sarılı bant gibi bir şey var o biraz deforme olmuş
Koneko Toujou dedi: İçindeki ısınan kısım sağlamsa sıkıntı yok devam. Genişletmek için tıkla... GRL dedi: Hocam görsel ekleme şansınız var mıdır? Havya ucu deforme olduysa uç takılmayabilir. Genişletmek için tıkla... İç kısmında sarılı bant gibi bir şey var o biraz deforme olmuş