"sogutucu" kelimesini hic gormemisim bile. Beyin yanmis anlasilan, ben gidip yatayim. 😅

Sorunun yanitina gelince sorun olmaz. USB zaten 5V veriyor. Adaptorden alman sogutucu icin bir sey degistirmez. Notebooka 2.5W daha az yuk binmis olur. Yuk olarak cok bir sey degil ama yine de notebook adaptorunun fiyati telefon adaptorunden pahali. Daha az yipranmis olur. 👍

"Sogutucu" kelimesini hiç gormemisim bile. Beyin yanmis anlasilan, ben gidip yatayim. 😅

Sorunun yanitina gelince sorun olmaz. USB zaten 5V veriyor. Adaptorden alman sogutucu icin bir şey degistirmez. Notebooka 2.5W daha az yuk binmis olur. Yuk olarak cok bir şey degil ama yine de notebook adaptorunun fiyati telefon adaptorunden pahali. Daha az yipranmis olur. 👍

Allah rahatlık versin dostum, teşekkür ederim :)

Şimdi biraz inceledim senin modelini 2 tane USB çıkışı var. Fan'lar küçük. Detaylı bir bilgiye de ulaşamadım. Önlem amaçlı, 2 USB ile beslemeni öneririm şimdilik. 2 tane çıkış görüyorum resimlerde. Bir şey olmaz adaptör ile kullanmandan ama, önlem amaçlı kullanmamanı tavsiye ederim. Yeni bilgilere ulaşırsam, tekrar güncellerim buradan. Cihazın içinde ayrıca koruma zaten vardır ama yine de önlem almaktan zarar gelmez.

Sana paylaştığım resimlerdeki gibi bir ürün olsa, onlarda direkt adaptör uyumu da var. Performans farkı da vardı ben kullanırken.

Şimdi biraz inceledim senin modelini 2 tane USB çıkışı var. Fan'lar küçük. Detaylı bir bilgiye de ulaşamadım. Önlem amaçlı, 2 USB ile beslemeni öneririm şimdilik. 2 tane çıkış görüyorum resimlerde. Bir şey olmaz adaptör ile kullanmandan ama, önlem amaçlı kullanmamanı tavsiye ederim. Yeni bilgilere ulaşırsam, tekrar güncellerim buradan. Cihazın içinde ayrıca koruma zaten vardır ama yine de önlem almaktan zarar gelmez.

Sana paylaştığım resimlerdeki gibi bir ürün olsa, onlarda direkt adaptör uyumu da var. Performans farkı da vardı ben kullanırken.

Teknik özelliklerinde gördüm ki 5 volt olduğu söyleniyor: https://www.amazon.in/COOLER-MASTER-NPK-B4-Laptop-Cooling/dp/B075RH6Y4V

5V zaten bu cihazların standardı. Ondan yana sıkıntı yok. Neredeyse tamamı öyle. Mesele cihazın fanları küçük. Zorlamaya, esnemeye pek gelmez gibi. Kullanabilirsin ama kalitesiz bir adaptör kullanma en azından. Yani evinin tesisatı, dalgalanma, elektrik sıkıntıları gibi birçok etmen var. Bozulmayacağının garantisini, kimse %100 veremez.

5V zaten bu cihazların standardı. Ondan yana sıkıntı yok. Neredeyse tamamı öyle. Mesele cihazın fanları küçük. Zorlamaya, esnemeye pek gelmez gibi. Kullanabilirsin ama kalitesiz bir adaptör kullanma en azından. Yani evinin tesisatı, dalgalanma, elektrik sıkıntıları gibi birçok etmen var. Bozulmayacağının garantisini, kimse %100 veremez.

Kaliteli bir adaptör kullanırsam da zarar verse verse orijinalliğine zarar verir.
Evde yan sanayi adaptör bulmadan önce telefonumun orijinal adaptörünü kullanıyordum.