Detaylar
Kim cevapladı?Fordon Greeman
Uzman
Koltuğun alt tarafında silindir şeklinde vana gibi bir şey var. O koltuğun salıncak sertliğini ayarlıyor. Varsayılan olarak bir tık sert geliyor. Deneyerek kendine uygun olanı bulman lazım.
kol yukarı aşağı çekmeli değil ki. öne ve arkaya doğru çevirmeli
kullanım kılavuzunda silindirin ayarıyla oynamayın yazmışlar ben de hiç ellememiştim.Koltuğun alt tarafında silindir şeklinde vana gibi bir şey var. O koltuğun salıncak sertliğini ayarlıyor. Varsayılan olarak bir tık sert geliyor. Deneyerek kendine uygun olanı bulman lazım.
Fordon Greeman
Uzman
Evet ama sertlik oradan ayarlanıyor. Fabrikasyon hali ağır insanlar için. Müşteriler aşırı gevşetip yayların gerginliğini kaybetmesine sebep olur diye muhtemelen öyle yazmışlardır. Oradan ayarlamadan kendin için ideal sertliğe getiremezsin.kol yukarı aşağı çekmeli değil ki. öne ve arkaya doğru çevirmeli
kullanım kılavuzunda silindirin ayarıyla oynamayın yazmışlar ben de hiç ellememiştim.
Evet ama sertlik oradan ayarlanıyor. Fabrikasyon hali ağır insanlar için. Müşteriler aşırı gevşetip yayların gerginliğini kaybetmesine sebep olur diye muhtemelen öyle yazmışlardır. Oradan ayarlamadan kendin için ideal sertliğe getiremezsin.
Hocam siz de mi aynı koltuğu kullanıyorsunuz?
Koltuğu yükselttiğimde oturduğum zaman çok az 2-3 cm aşağı iniyor kalkınca tekrar yükseliyor bu normal mi acaba?
Koltuğu yükselttiğimde oturduğum zaman çok az 2-3 cm aşağı iniyor kalkınca tekrar yükseliyor bu normal mi acaba?
Son düzenleme:
Fordon Greeman
Uzman
Yaylı mekanizmadan dolayı o. Bendeki de aynı. Konfor için ağırlığa göre biraz yaylanıyor.Hocam siz de mi aynı koltuğu kullanıyorsunuz?
o zaman servisle iletişime geçmeye gerek yok diyorsunuzYaylı mekanizmadan dolayı o. Bendeki de aynı. Konfor için ağırlığa göre biraz yaylanıyor.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-